Napisano 16 Czerwiec 200816 l Czy ktoś z szanownych forumowiczów móglby podzielić się ze mną teksturą obudowy komputera? Najchętniej biała zwykła obudowa ze wszystkich stron. Nie mam niestety aparatu ani komputera stacjonarnego więc proszę o małą pomoc. :)
Napisano 16 Czerwiec 200816 l Eee... A nie łatwiej samemu? Sugeruję użycie jakiejś mapy parametrycznej (cellular może) do bumpa i odpowiednio ustawić parametry speculara... Powinno dać radę w ciągu pół minuty to zrobić od ręki...
Napisano 16 Czerwiec 200816 l Autor Tak oczywiście znam ten tutorial ale ja potrzebuję ten komputer na 2 albo 3 planie bez modelowania.
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Autor Owszem modelowałem ale nie mam juz tego modelu, pozatym ten komp ma być bardzo low poly no ale widze ze nikt nie chce pomóc trudno.
Napisano 17 Czerwiec 200816 l nie "nie chce pomóc", tylko wystarczy popularna przeglądarka internetowa ;) Pozdrawiam
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Autor google przeszukałem, fotki są za małe albo nie ma wszystkich ścian
Napisano 17 Czerwiec 200816 l (...) potrzebuję ten komputer na 2 albo 3 planie bez modelowania. (...) fotki są za małe albo nie ma wszystkich ścian Na linku, który Ci podałem przed chwilą są chyba wystarczające jak na "bardzo low poly" ;) przykład
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Na następnych stronach też są ciekawe. Jak to mówią: "Wystarczy chcieć" :)