mr.funky Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Czesc, zamieszczam moje ostatnie dzielo...:) Jest to garnek lezacy sobie na stole w kuchni. Jestem ciekawy jakie dacie o nim opinie. A oto on: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Brawo super, nawet nie zapetliles dobrze mapy hdri w gotowej scence sciagnietej z netu. OKLASKI !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Ja tu nic nie widzę... :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.funky Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 Wiec jak ja zapetlic zeby nie bylo tego ochydnego odbicia na garnku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.funky Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 A tak apropos \"akdsn\" to nie jest hdri.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 jakos nic niewidze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 mr.funky: rzeczywiscie nie jest to hdri tylko tif w environment zmylila mnie nazwa pliku hdri_animated_balls.max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Za duze te reflecty... to ma byc szklany garnek na szklanym stole? [lol2] i ten dof z tylu... za duzy blur ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Jaki dof. Try it yourself: http://www.petedraper.com/resources/hdri_resources.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Depth of field... czy czego tam uzyles.. czy poprostu zwykly blur w tle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzabadzaba Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 hehe, to poprostu mapa hdr a nie dof ani blur... zreszta odbicia powinny byc rozmyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 ja powiem tak....Twoja praca to jedna z tych na ktore jesli spojrzy ktos tptalnie nie majacy pojecia o grafice powie: \"o jakie real, jak on to zrobil?\" problem pojawia sie gdy taka pracka wyjdzie tu na forum wsrod wszelkiego rodzaju specow....cos takiego bez zadnej przesady mozna zrobic za 10 minut + czas renedrowania....kiedy ja zaczynalem sie bawic w te klocki zrobienie czegos takiego wymagaloby naprawde sporych umiejetnosci ( i stacji graficznej ;) ) ale teraz to raczej zagadnienie do tutoriali....osobiscie nie uwazam ze tylko ogromnie skomplikowane sceny maja prawa bytu czasami to co najprostrze jest najladniejsze....sam czasami lubie sobie cos tam podlubac przy scence pt szklanka na stole itp. ale Ty musisz do swojej pracy dodac cos co sprawi ze bedzie ciekawsza....a tak na marginesie to wcale nie oznacza ze garczek jest zly tylko odbicie w nim do poprawy.... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi