zombo master Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 to moja piersza \"pożadna praca\". PIeszcie co o tym myślicie i co powinienem zmienić? I mam pytanie: Czy niie znacie jakiś fajnych stronek z texturami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 i 2 pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Zombo posprzataj po sobie te puste watki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 wiem że słąba jakość ale musiałem ją pogorszyc żębys ie zmieściły an serwerze (tylko 100kb;/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 wszystkie renderki jakieś takie nie ostre a i materialy średnie, no cóż, pracuj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 jak mam je \"posprzątac\"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Daj \"edycja postu\" a potem !!delete this message!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Cieniutko:/ Praktycznei nic nie jest dopracowane... Ani modelling (trawa :|), materiałki (o tym już Morf wspomniał), i oświetlenie tez niezbyt ciekawe. A co do textur to zajrzyj do działu \"texturing & lightning\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 czego sie spodziewałes po takim czasie pracy w 3ds max. Ale dzięi za szczerośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 A czego Ty sie spodziewales umieszczajac takie prace na forum? Jak nie chcesz slyszec takich komentarzy to poczekaj az cos bedziesz potrafil zrobic i wtedy sie chwal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 JA sie chwale ???????????????? Sorry ale może bez takich zazutów co? Wam sie nie podobają nie muszą i dziękuje jezeli je komentujecie bo to mnie bardziej mobilizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Originally posted by zombo master PIeszcie co o tym myślicie i co powinienem zmienić? zombo wrzuc to do WIP`ow jak chcesz sie szkolic, tam uzyskasz wiecej porad niz krytyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 chyba masz racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 pytales sie o stronke z teksturami ja znam tylko tę, ale mi się bardzo podoba http://astronomy.swin.edu.au/~pbourke/texture/space/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 No jeszcze duzo pracy zanim zaczniesz robic porzadne prace:D a poki co ta nieporzadna prace musisz niezle poprawic.. Wszsytko zblurowane... nie wiem jakiego ty rendera uzyles ale to nie jest od kompresji bo taki obrazki wieksza kompr. zajmowyalyby owiele mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 w czym zapisywałes te obrazki? bo napisałes ze słaba jakosc, bo w 100kB musiałeś sie zmiescić. hm...? taki obrazek mozna zapisać spokojnie w 30kB bez zauważalnych strat spowodowanych kompresją. 100kB to naprawdę jest dużo, nawet dla 800x600px a te są w duzo mniejszej rozdzielczości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 parametr sooth kompresji jpeg niepotrzebnie uzyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzabadzaba Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 bardzo fajne, pracuj dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 hmm.. tak wip to najlepsze miejsce gdzie mozesz pokazac te pracki, chociaz ehh, pracuj, pracuj i pracuj dalej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 Praktycznie zupelny brak szczegolow, za proste bryły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 5 Luty 2004 Autor Share Napisano 5 Luty 2004 a jaie mógłbym szczegóły dodać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 5 Luty 2004 Autor Share Napisano 5 Luty 2004 tak jak radzdiliście zamieściułę to w WIPie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi