Dann.G Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 (edytowane) Final: No to pozdrawiam ;] Narazie szkic- serio mowiac to nawet nie wiem czy sie wyrobie, no ale moze moze.. Edytowane 29 Czerwiec 2008 przez Dann.G
sly Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 faaajnie. nie wiem co ujęcie 3 wnosi do narracji.(że koń się denerwuje..? hmm) pozdrawiam
Łukasz Jaskólski Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 4 bym zmienil - wystarczyłby maly kadr w ktorym widac reke siegajaca do miecza (raczej zeby sprawdzic czy jest na miejscu niz zeby go wyciagnac ) no i w 3 miecz powinien byc widoczny tak zeby czytelnik wiedzial ocb. 6 - bardzo ciekawe ujęcie mnie jak najbardziej pasuje spidpaintowa konwencja , przywal jeszcze troche teksturek, odpicuj pare detali i bedzie cacy.
Dann.G Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Napisano 17 Czerwiec 2008 sly - tak kon sie denerwuje na 3cim, ma parskac ;) ale do poprawki zdecydowanie bo sie nie udal ten kadr... Dzieki Łukasz za wyrazenie swojej opinii- wiesz ze na poczatku chcialem tak zrobic z tym 4ym kadrem? I jednak tak zrobie ;] Najlepsze jest to, ze pracuje na tej rozdzialce, ktora widac teraz, wiec nie wiem jak z detalami bedzie ;D i chyba zostawie w skali szarosci.
miriam Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 no no :D, ostro zapodajesz selfu, mam nadzieję że się do tego przyłożysz i zdążysz ;), czasu jeszcze trochę jest./
miriam Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 Ok. w porozumieniu ze Starszyzną, ogłaszam co następuje: Termin Zostaje Przedłużony do 29.06, natomiast od 30.06 - 02.07 odbędzie się głosowanie. Bardzo Proszę w tym momencie o to żebyście pokończyli Swoje prace :)> //Pozdr.
Dann.G Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Napisano 26 Czerwiec 2008 Wielkie dzieki dla Ciebie i wielmoznej Starszyzny ;] podpicuje pracke jakos niedlugo i wstawie - mam nadzieje, ze glosowanie moze odbyc sie przy 4ech pracach.. ?
Dann.G Napisano 29 Czerwiec 2008 Autor Napisano 29 Czerwiec 2008 finish w pierwszym- na predce robiony bo jutro egzam ostatni z ostatnich...
Rekomendowane odpowiedzi