Dann.G Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 (edited) Final: No to pozdrawiam ;] Narazie szkic- serio mowiac to nawet nie wiem czy sie wyrobie, no ale moze moze.. Edited June 29, 2008 by Dann.G Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 faaajnie. nie wiem co ujęcie 3 wnosi do narracji.(że koń się denerwuje..? hmm) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Jaskólski Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 4 bym zmienil - wystarczyłby maly kadr w ktorym widac reke siegajaca do miecza (raczej zeby sprawdzic czy jest na miejscu niz zeby go wyciagnac ) no i w 3 miecz powinien byc widoczny tak zeby czytelnik wiedzial ocb. 6 - bardzo ciekawe ujęcie mnie jak najbardziej pasuje spidpaintowa konwencja , przywal jeszcze troche teksturek, odpicuj pare detali i bedzie cacy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann.G Posted June 17, 2008 Author Share Posted June 17, 2008 sly - tak kon sie denerwuje na 3cim, ma parskac ;) ale do poprawki zdecydowanie bo sie nie udal ten kadr... Dzieki Łukasz za wyrazenie swojej opinii- wiesz ze na poczatku chcialem tak zrobic z tym 4ym kadrem? I jednak tak zrobie ;] Najlepsze jest to, ze pracuje na tej rozdzialce, ktora widac teraz, wiec nie wiem jak z detalami bedzie ;D i chyba zostawie w skali szarosci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 no no :D, ostro zapodajesz selfu, mam nadzieję że się do tego przyłożysz i zdążysz ;), czasu jeszcze trochę jest./ Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Ok. w porozumieniu ze Starszyzną, ogłaszam co następuje: Termin Zostaje Przedłużony do 29.06, natomiast od 30.06 - 02.07 odbędzie się głosowanie. Bardzo Proszę w tym momencie o to żebyście pokończyli Swoje prace :)> //Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann.G Posted June 26, 2008 Author Share Posted June 26, 2008 Wielkie dzieki dla Ciebie i wielmoznej Starszyzny ;] podpicuje pracke jakos niedlugo i wstawie - mam nadzieje, ze glosowanie moze odbyc sie przy 4ech pracach.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann.G Posted June 28, 2008 Author Share Posted June 28, 2008 w wolnym czasie maly up: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann.G Posted June 29, 2008 Author Share Posted June 29, 2008 finish w pierwszym- na predce robiony bo jutro egzam ostatni z ostatnich... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts