Napisano 4 Luty 200421 l Witam wszystkich . Zapodaje 2 screenny z ostatniego projektu. Do konca zostalo mi zrobienie wycieraczki, logo na masce, hamulców i calego wnetrza . Wyjdzie jakies 40 tys trójkatow. Wszystkie elementy stworzone sa z mysla o zastosowaniu mesh smootha i wtedy model bedzie mogl miec 160 tys i wzwyz . Z goory dzieki za komentarze. j.turkosz www.madlight.3d.pl
Napisano 4 Luty 200421 l Siatka wygląda całkiem porządnie, więc pokaż render. Zmie temat. Nie jest zgodny z regulaminem, a za to idzie się w betonowych adaidaskach na dno rzeki:D
Napisano 5 Luty 200421 l bardzo ładna siateczka :) ale nie wiem, czy trochę nie za gęsta :D czekam na render z MS :) pozdrawiam [piwo]
Napisano 5 Luty 200421 l no no ladna siateczka tylko na drugim ujeciu tam przy drzwiach jak jest to wciecie wszystko jest OK ?? rzuc renderka to zobaczymy [piwo] aaa i ten temat zmien :D np POJAZD 3D: Lamborghini Countach
Napisano 5 Luty 200421 l Bardzo lubię ten samochód. Obok Murcielago mój ulubiony Lamborgini. Zapowiada się smakowicie. Czekam na materiały i mam nadzieję, że przedstawisz go w jakiejś ciekawej scence.
Napisano 5 Luty 200421 l Teraz jeszcze sobie dokładniej obejrzałem i przyczepie się do tylnich świateł. Nie zrobiłeś wycięć w karosie. To błąd, chyba ze chcesz je wyciąć juz po mshsmthcie. Wtedy ok
Napisano 5 Luty 200421 l Niezła siateczka - podpisuje sie pod opnią kolegów i czekam na jakiś render!!
Napisano 5 Luty 200421 l lol bajera az sie chce tam wsiasc :D cos straszne nawalone kolo szyby pzodro
Napisano 5 Luty 200421 l Autor Tylne swiatla takie są :). Jak go tak w miare ukoncze i zrobie materialy to wrzuce render. PS Na mojej stronce ( ) w dziale w produkcji jest render fury sprzed jakos miesiaca ale na dniach moze wrzuce nowy ) . THX za komentarze . .
Napisano 5 Luty 200421 l no proszę, wiedziałem, że skądś cię kojaże :) i okazało się, że to właśnie ty robiłeś tamte wcześniejsze Diablosy :D teraz tym bardziej nie mogę się doczekać efektu końcowego :) trzymaj się [piwo]