wenom Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 Witam wszystkich . Zapodaje 2 screenny z ostatniego projektu. Do konca zostalo mi zrobienie wycieraczki, logo na masce, hamulców i calego wnetrza . Wyjdzie jakies 40 tys trójkatow. Wszystkie elementy stworzone sa z mysla o zastosowaniu mesh smootha i wtedy model bedzie mogl miec 160 tys i wzwyz . Z goory dzieki za komentarze. j.turkosz www.madlight.3d.pl
kozioo Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 Siatka wygląda całkiem porządnie, więc pokaż render. Zmie temat. Nie jest zgodny z regulaminem, a za to idzie się w betonowych adaidaskach na dno rzeki:D
hac Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 nom , siatka wyglada calkiem przyzwoicie, pokaz z meshsmoothem...
Loozack Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 bardzo ładna siateczka :) ale nie wiem, czy trochę nie za gęsta :D czekam na render z MS :) pozdrawiam [piwo]
sikham Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 zmień tytuł na regulaminowy i pokaż render a nie zrzut z viewa
Archangel Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 no no ladna siateczka tylko na drugim ujeciu tam przy drzwiach jak jest to wciecie wszystko jest OK ?? rzuc renderka to zobaczymy [piwo] aaa i ten temat zmien :D np POJAZD 3D: Lamborghini Countach
Batou Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Bardzo lubię ten samochód. Obok Murcielago mój ulubiony Lamborgini. Zapowiada się smakowicie. Czekam na materiały i mam nadzieję, że przedstawisz go w jakiejś ciekawej scence.
kozioo Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Teraz jeszcze sobie dokładniej obejrzałem i przyczepie się do tylnich świateł. Nie zrobiłeś wycięć w karosie. To błąd, chyba ze chcesz je wyciąć juz po mshsmthcie. Wtedy ok
Gość User190 Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Niezła siateczka - podpisuje sie pod opnią kolegów i czekam na jakiś render!!
Ufooox Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 lol bajera az sie chce tam wsiasc :D cos straszne nawalone kolo szyby pzodro
wenom Napisano 5 Luty 2004 Autor Napisano 5 Luty 2004 Tylne swiatla takie są :). Jak go tak w miare ukoncze i zrobie materialy to wrzuce render. PS Na mojej stronce ( ) w dziale w produkcji jest render fury sprzed jakos miesiaca ale na dniach moze wrzuce nowy ) . THX za komentarze . .
Loozack Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 no proszę, wiedziałem, że skądś cię kojaże :) i okazało się, że to właśnie ty robiłeś tamte wcześniejsze Diablosy :D teraz tym bardziej nie mogę się doczekać efektu końcowego :) trzymaj się [piwo]
Rekomendowane odpowiedzi