kubeczek77 Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 (edytowane) Pracka właściwie na ukończeniu, proszę o komentarze. Zostało wymodelować rękawice i jakieś drobne poprawki typu na jakimś kamieniu nie ma materiałów. Edytowane 24 Lipiec 2008 przez kubeczek77
KamillM Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Całkiem ciekawy pomysł ;) Koniecznie zmień materiał na tej zielonej bramie. Pale są kanciaste (chyba, że takie mają być), no i te kamienie na drodze są imo za wysokie.
mkeruj Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Pale powinny być kanciaste chyba dopiero w miejscu zatemperowania, a wcześniej gładsze chyba...
3grosze Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 cześć tak jak KamillM - fajny pomysł, jednak z tym kończeniem pracki bym się wstrzymał można by z niej wycisnąć więcej nie wiem dokładnie co jeszcze sam zamierzasz zmienić/dodać więc napiszę co wg. mnie brakuje, albo bym poprawił - bruk bym obniżył maksymalnie jak się da - tylko bym zostawił same powierzchnie górne - symbole pików i kierów bym przeskalował na głębość, zeby były bardziej płaskie - coś jak na czerwonych lancach - jakąś trawke bym dał - chyba, ze to pustynia - jeśli tak, to "nasypałbym" piasku pod samymi murami, co by sie tak ostro nie kończył piach - tak samo przy palach i tych wbitych w ziemię kołkach z flagami dżokerowymi - tekstura muru by nie zawadziła - albo jeszcze lepiej jakoś wymodelować mu cegły/bloki kamienne ogólnie jeszcze, raz sympatyczna pracka, ale wg. mnie trzeba tło poprawić bo odstaje od ludków
Kalais Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 fajne i nietypowe, nie koncz jeszcze! koniecznie do wymiany ten zielony material i obnizenie bruku. zgadzam sie z wiekszoscia tego co powiedzial 3grosze, jak go posluchasz bedzie mega fajnie
Idaho Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Uwielbiam takie klimaty. Co do pracki jeszcze nie skończona. Jeśli potrzebujesz natchnienia, pomysłów podpatrzenia jak inni podeszli do podobnego tematu polecam American McGee's Alice - grę. Pooglądaj zdjęcia, filmiki na YouTube. Pozdrawiam
kubeczek77 Napisano 24 Lipiec 2008 Autor Napisano 24 Lipiec 2008 Update: obniżyłem droge, zrobiłem mur, trawę i kilka detali takich jak kwiatki, medaliony, drogowskaz... i jak ? Tutaj mam jeszcze niedawno zrobione ręce i prosiłbym o komentarze na ich temat również. Mogą byc takie?
Oleksiak Napisano 24 Lipiec 2008 Napisano 24 Lipiec 2008 Witam. Fajny pomysł. Mur mi się podoba bruk chyba jeszcze w dół. Fajny klimat dają te tulipany i trawa. Ołówki źle wymodelowane. Co to za żółta plama po lewej ? Widać białą pustkę nad tymi "budynkami". Wydaje mi się że powinieneś tchnąć trochę życia w same miasto bo zaczyna to fajnie wyglądać, a tam taka pustka. Hmm.. niby proste modele ale mnie się podoba klimacik. Dajesz dalej. Ps. z prawej strony bruku jest jakiś zielony pasek coś z mapowaniem ?
kubeczek77 Napisano 30 Lipiec 2008 Autor Napisano 30 Lipiec 2008 Ostateczna wersja: Dzięki za wszystkie komentarze i pomoc :)
mileS Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 Troszkę Oldshool ale pomysł fajny ;] Powodzenia w dalszej pracy
sly Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 wprowadź na początek troszkę zieleni i brązu w te kamienie... szara płaskość - płaska szarość to beee... pozdrawiam.
Beatou Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 ja bym te karty bardziej zrobił jak w American Mcgees alice ;)
kubeczek77 Napisano 2 Sierpień 2008 Autor Napisano 2 Sierpień 2008 ja bym te karty bardziej zrobił jak w American Mcgees alice ;) Niestety nie oglądałem/ grałem więc nie mam pojęcia jak tam te karty wyglądają. Jak byś mógł to daj jakiegoś linka bo nie mogę coś znaleźć nic. ---- Taka tapetka jeszcze (może komuś się spodoba:P):
Rekomendowane odpowiedzi