Napisano 18 Czerwiec 200816 l Pracka właściwie na ukończeniu, proszę o komentarze. Zostało wymodelować rękawice i jakieś drobne poprawki typu na jakimś kamieniu nie ma materiałów. Edytowane 24 Lipiec 200816 l przez kubeczek77
Napisano 18 Czerwiec 200816 l Całkiem ciekawy pomysł ;) Koniecznie zmień materiał na tej zielonej bramie. Pale są kanciaste (chyba, że takie mają być), no i te kamienie na drodze są imo za wysokie.
Napisano 18 Czerwiec 200816 l Pale powinny być kanciaste chyba dopiero w miejscu zatemperowania, a wcześniej gładsze chyba...
Napisano 18 Czerwiec 200816 l cześć tak jak KamillM - fajny pomysł, jednak z tym kończeniem pracki bym się wstrzymał można by z niej wycisnąć więcej nie wiem dokładnie co jeszcze sam zamierzasz zmienić/dodać więc napiszę co wg. mnie brakuje, albo bym poprawił - bruk bym obniżył maksymalnie jak się da - tylko bym zostawił same powierzchnie górne - symbole pików i kierów bym przeskalował na głębość, zeby były bardziej płaskie - coś jak na czerwonych lancach - jakąś trawke bym dał - chyba, ze to pustynia - jeśli tak, to "nasypałbym" piasku pod samymi murami, co by sie tak ostro nie kończył piach - tak samo przy palach i tych wbitych w ziemię kołkach z flagami dżokerowymi - tekstura muru by nie zawadziła - albo jeszcze lepiej jakoś wymodelować mu cegły/bloki kamienne ogólnie jeszcze, raz sympatyczna pracka, ale wg. mnie trzeba tło poprawić bo odstaje od ludków
Napisano 18 Czerwiec 200816 l fajne i nietypowe, nie koncz jeszcze! koniecznie do wymiany ten zielony material i obnizenie bruku. zgadzam sie z wiekszoscia tego co powiedzial 3grosze, jak go posluchasz bedzie mega fajnie
Napisano 18 Czerwiec 200816 l Uwielbiam takie klimaty. Co do pracki jeszcze nie skończona. Jeśli potrzebujesz natchnienia, pomysłów podpatrzenia jak inni podeszli do podobnego tematu polecam American McGee's Alice - grę. Pooglądaj zdjęcia, filmiki na YouTube. Pozdrawiam
Napisano 24 Lipiec 200816 l Autor Update: obniżyłem droge, zrobiłem mur, trawę i kilka detali takich jak kwiatki, medaliony, drogowskaz... i jak ? Tutaj mam jeszcze niedawno zrobione ręce i prosiłbym o komentarze na ich temat również. Mogą byc takie?
Napisano 24 Lipiec 200816 l Witam. Fajny pomysł. Mur mi się podoba bruk chyba jeszcze w dół. Fajny klimat dają te tulipany i trawa. Ołówki źle wymodelowane. Co to za żółta plama po lewej ? Widać białą pustkę nad tymi "budynkami". Wydaje mi się że powinieneś tchnąć trochę życia w same miasto bo zaczyna to fajnie wyglądać, a tam taka pustka. Hmm.. niby proste modele ale mnie się podoba klimacik. Dajesz dalej. Ps. z prawej strony bruku jest jakiś zielony pasek coś z mapowaniem ?
Napisano 30 Lipiec 200816 l wprowadź na początek troszkę zieleni i brązu w te kamienie... szara płaskość - płaska szarość to beee... pozdrawiam.
Napisano 2 Sierpień 200816 l Autor ja bym te karty bardziej zrobił jak w American Mcgees alice ;) Niestety nie oglądałem/ grałem więc nie mam pojęcia jak tam te karty wyglądają. Jak byś mógł to daj jakiegoś linka bo nie mogę coś znaleźć nic. ---- Taka tapetka jeszcze (może komuś się spodoba:P):