Napisano 24 Czerwiec 200816 l głowka zrobiona w maxie...dopracowana w zbrushu...teksturka w PS ofkors... włosy doklejone w PS bo nie umiem robić ich jeszcze w maxie (kwiestia czasu) ale nie chciałam ogólnego efektu psuć łysiną.
Napisano 24 Czerwiec 200816 l A gdzie siatka?? :) Imho nadawała by się na elfkę :) taką średnio urodziwą. Tekstura Ci się niedopasowała w kącikach ust.
Napisano 24 Czerwiec 200816 l Autor Ex3 a co za sens jest pokazywanie siatki HP? mkeruj - no koło ust mi się nie udała:D to fakt... ale na razie poprawiać nie bedę...zajmuję się czymś nowym
Napisano 24 Czerwiec 200816 l a co za sens jest pokazywanie siatki HP? No cóż - jest w dziale GA, więc wszyscy się raczej LP spodziewają ;)
Napisano 24 Czerwiec 200816 l Czoło nie pasuje, jest za bardzo w szpic u góry, powinno być bardziej prostokątne i mieć rogi. Przez to cała twarz traci proporcje. Te włosy jakby za bardzo przyprasowane, jakby mokre, zwłaszcza z boku.
Napisano 24 Czerwiec 200816 l dla mnie git tylko glowa wydaje sie byc za okragla, czolo cos za szybko sie chyba konczy