Skocz do zawartości

Który program ty byś wygrał/a? 8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który program ty byś wygrał/a?

• Autodesk AutoCAD
      3
    • 3ds Max Design
      5

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Witam

Na początku tematu chce przeprosić jesli temat zalożony jest w złym dziale , jesli tak to prosze o przeniesienie i z gory przepraszam lecz nie mogłem się zdecydować bo każdy z tych softów mial swoje działy i nie chciałem zakucać porządku .Pozostawiłem te zadanie administracji. A więc przejdźmy do tematu . Mam pewnien dylemat a mianowicie nie wiem , który z tych dwóch lub może inny program wybrac. Moim celem jest tworzenie dość efektywnej bogatej w detale i realną przestrzeń architekture typu wieżowce , pałace , firmy oraz (pozwole użyc powiedzenia Tomka Bagińskiego) - barokowo rozbuchane :) mieszkania i domy . Poprostu wysoki poziom , narazie jednak nauka tworzenia .Może za kilka lat lub w bliższym czasie . Czekam na odpowiedzi z waszej strony , ponieważ musze skupić się na jednym sofcie i realizować się w nim

Pozdrawiam

Edytowane przez tweety

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 884
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

to są zupełnie różne programy, nie można ich porównywać, jak chcesz tworzyć budynki w 3d to 3dmax.

Napisano

yyyyy to najpierw poczytaj może o tych programach...to 2 całkowicie różne programy mające ze sobą tyle wspólnego, że można z jednego do drugiego przenosić obiekty...

Napisano

jezeli wizki to na jednym tylko maxie sie nie skupsz bo i tak bedziesz potrzebowal chociaz podstaw cada :]

Edytowane przez hcpiter

Napisano
Który program ty byś wygrał/a?

Hehe, ja bym chciał wygrać którykolwiek z wyżej wymienionych programów, ale o żadnym konkursie nie słyszałem :(