Bombel Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 (edytowane) Cześć. Dawno mnie tu nie było;) Wpadłem żeby pokazać model który mam zamiar sobie zrobić w międzyczasie. Taki tam śmieszny traktorek. Wygląda to to tak: A mam już wszystko ładnie wymodelowane o tak o: :) tak oczywiście tylko zeby złapać proporcje,jesli coś jest nie tak w bryle to dajcie mi znać,teraz najłatwiej to poprawić. I jade sobie z detalem,to co sie dziś udało skrobnąć po południu: Te żeberka z boku czy jak to sie tam nazywa to jakiś koszmar,kiedy zobaczyłem siatke jak skończyłem to sie za głowe zlapałem: Troche sie rozpisałem.Pozdrawiam i powodzenia zycze:P Edytowane 15 Wrzesień 2008 przez Bombel
KamillM Napisano 21 Lipiec 2008 Napisano 21 Lipiec 2008 No całkiem fajnie Ci to idzie :) Jaki planujesz render finalny? Pole, stodoła, te sprawy? ;)
marcin wuu Napisano 21 Lipiec 2008 Napisano 21 Lipiec 2008 fajny pojazd - co do siatki na żeberkach to można było prościej ale nie przesadzaj dramatu nie ma. Jedno co odrzuca to różowe tło :)
Bombel Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Napisano 15 Wrzesień 2008 model uważam za skończony, zamieszczam renderki i proszę Was o komentarze :* Pozdrawiam
kliment woroszyłow Napisano 15 Wrzesień 2008 Napisano 15 Wrzesień 2008 serio, juz koniec, juz skonczony? nie bedzie texturek? gaski sa dziwne jak dla mnie ale nie wiem jak wygladaja w rzeczywistosci, ogniwa jak sa łączone?
Bombel Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Napisano 16 Wrzesień 2008 Cześć Kliment :* Jak wyglądają gąsienice to nie wie chyba nikt:D modelowałem tylko ze zdjęć plastikowych modeli, żaden oryginał się chyba nie zachował a na zdjęciach z wojny nie widać takich szczegółów.Zrobiłem więc takie o coś A w temacie tekstur to jak zawsze- mało czasu, lenistwo i moooże kiedyś tam zrobię, ale pewnie skończy jak reszta nie zmapowanych nawet modeli.
Rekomendowane odpowiedzi