Napisano 3 Lipiec 200816 l Zapraszam do obejrzenia trzeciej części tutoriala (ostatniej) "Biped Animation" autorstwa Łukasza Kubińskiego z Dash Dot Creations (część 3: animacja upadku, przygotowanie i animacja podłoża, animacja kamery i drobne ostateczne poprawki, 100mb, 54min). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=231
Napisano 3 Lipiec 200816 l dzięki..bardzo fajny tutek. osobiście myślałem że upadek będzie inaczej realizowany, np. jakiś reaktor czy cuś.. nie rozumiem w takim razie dlaczego postać ucieka z kadru...
Napisano 3 Lipiec 200816 l dzięki..bardzo fajny tutek. osobiście myślałem że upadek będzie inaczej realizowany, np. jakiś reaktor czy cuś.. nie rozumiem w takim razie dlaczego postać ucieka z kadru...
Napisano 4 Lipiec 200816 l dzieki ciesze się , że kolejne części się podobają:) - dłużej zajęło by mi ustawianie ragdolla niż zanimowanie upadku - nie mam o takich rzeczy cierpliwości lubie mieć kontrolę nad tym co się dzieje. Jeśli chodzi o znikanie z kadru to myślę, że wkrada się jakaś chwilowa niewiadoma - oczekiwanie na to co się stanie i ta chwila spokoju sprawia że upadek jest mocniejszy:) pozdrawiam