Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

To moja pierwsza minibitwa, mam nadzieję, że uda mi się ukończyć ;). Na razie taki szybki szkic poglądowy z Zsphere, teraz czas na retopologię do dalszego sculptu i później retopologia pod realtime, a dłonie i stopy postaram się dodać osobno, bo jak na razie nie wyszły tak jak chciałem... Przewiduję, dodać mu jakieś ubranko... ale to wyjdzie w trakcie, bo conceptu jako takiego nie mam i staram się tworzyć z wyobraźni, pewnie dlatego anatomia gdzieniegdzie siada ;].

09790388415a1f1c.jpg

Pozdrawiam

Edytowane przez serratus

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Anatomia w tym przypadku to kwestia umowna, przecież to nie postać ludzka. "Twarz" bardzo fajna, posiedź jeszcze nad ogólnym zarysem postaci zanim przejdziesz do drobnych detali. Powodzenia i pozdrawiam.

Napisano

pierwsze skojazenie to stańczyk choc nie wiem czemu :D proponowalbym torche move pouyrzwac zeby porozciagac ponaciagac tu i tam bo w tej chwili jest to tak jakby calkowite oparcie na wyjsciowym ksztalcie

Napisano

To co Marian: stańczyk:p

Imo forma mało ciekawa, nie podoba mi się zbytnio... no ale czekam na więcej.

Napisano
  • Autor

Kuba - Dzięki

donMario; Levus - No faktycznie... ;) zresztą sam nie jestem zadowolony z formy, a jako ciekawostkę: LINK

Zaczynam od początku, tym razem idę w bardziej klasyczne klimaty. Coś takiego w necie znalazłem (link) i na podstawie tego próbuję zbrushować ;), hehe już teraz mam problemy, a co dopiero jak przyjdzie to teksturować :eek: no, ale zobaczymy co z tego wyjdzie... na razie wrzucam jeszcze niedokończony ogólny zarys (myślałem, żeby go ustawić w takiej pozie trzymającego tabliczkę z napisem Roswell albo coś w tym rodzaju :)):

beb7349aa1f93e69.jpg

Pozdrawiam

Napisano

na twoim miescu nie bawilbym sie w wyginanie rąk na tym etapie, bedziesz mial pozniej nerwy przy paleniu normali , a poze jakas to sobie jak cos mozesz myknąc na koniec jak zrgiujesz low chyba ze masz jakies inne plany co do tej postaci ;)