Brent Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 (edytowane) Opis: Pracka ma przedstawiać człowieka na wózku inwalidzkim, który przez wiele lat żył w symbiozie z telewizją żerując na ludzkim nieszczęściu i krzywdzie pokazywanej na ekranie. Jednak pewnego dnia jego telewizor się psuje, przez co cała ta skumulowana agresja z jego mózgu wychodzi na zewnątrz i uchodzi w otoczenie przy pomocy owego brutalnego wózka uzbrojonego w różne narzędzia. Chciałbym żeby ta praca miała trochę steampunkowy charakter. Życzę wszystkim powodzenia i dobrej zabawy! Edytowane 12 Lipiec 2008 przez Brent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 (edytowane) uchodzi w otoczenie przy pomocy owego brutalnego wózka uzbrojonego w różne narzędzia. Poległem :D Powodzenia! Edytowane 12 Lipiec 2008 przez Tomala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 Dobre! Lubie takie klimaty :D Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brent Napisano 21 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2008 Głowa mojego psychopaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiś90 Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 Głowa nawet nawet, choć ma błędy anatomiczne, np. starzy ludzie mają duże uszy. I nie spotkałem jeszcze człowieka z tak dużą przestrzenią między nosem a ustami. A tak w ogóle to ciekawa koncepcja, życzę powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powolilapie Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 to prawda nos i uszy rosną całe życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 To duże uproszczenie z tymi dużymi uszami. Poza tym to ma być karykaturalne, a nie realistyczne :P sam opis jest mocno przerysowany, więc i taki model pasuje do tego opisu :) Trochę jak ze sztuki spadania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Trochę jak ze sztuki spadania... To samo miałem powiedzieć, ale sobie darowałem, bo ludzie nie lubią takich porównań hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brent Napisano 22 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2008 Chyba będę musiał coś zmienić bo mnie jeszcze o plagiat oskarżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi