zgrzyt Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 (edytowane) Witam Moj koncept na scenke: Jakies miejsce z duza iloscia dzieci, nagle pada tv, dzieciaki wrzeszcza bo przerwano im ogladanie cartoonow, opiekun zeby sie uspokoily wypruwa cala zawartosc tv, pusta obudowa zamienia sie w scene teatrzyku kukielkowego / pacynkowego. Scena bedzie przedstawiala styranego goscia, ktory po kilku godzinach operowania pacynami ma serdecznie dosyc. Naprzeciw "TV" bedzie siadziala banda szczesliwych dzieciakow. To oczywiscie wstepny koncept, jakies szkice postaram sie wrzucic niebawem. pzdr zgrzyt Edytowane 18 Lipiec 2008 przez zgrzyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 Bardzo fajny pomysł , tylko czy dasz rade wszystko pokazać ? Wiesz, że się popsuł , że dzieci się zdenerwowały , że wyrywał dla uspokojenia wszystko co sie dało z tv , że zrobił z tego teatrzyk i zabawia dzieci przez 3 godziny ? ;] Bo jest to duża oś czasu i nie wiem czy da rade na jednym obrazku to pokazać ;] . Pozdrawiam i życzę ukończenia pracy :) mileS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 Witam Zapowiada się ciekawie, oryginalny konspekt trzymam kciuki i mam nadzieje że tym razem skończysz. Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgrzyt Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2008 Nie wiem kiedy znajde czas na modeling wiec poki co szybkie koncepty: to tylko zarys, i mozliwe ze podczas modelingu niektore elementy ulegna zmianie, ale zobaczymy. pzdr zgrzyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 hehe fajnie narysowne, podobać się ;) czekam na więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiś90 Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 Ja na początku miałem taki sam pomysł, tzn. postać w telewizorze operuje kukiełkami, ale z niego zrezygnowałem. Życzę powodzenia i ciekaw jestem jak to wyjdzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grievous Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 Nie no mileS, jak dla mnie wypruty telewizor, części rzucone na podłoge i upocony facet zerkający kątem oka na zegarek na ręku z kukiełką i ucieszone dzieci w tle i chyba starczy. Wszystko jest....:) fajny pomysł, powodzenia:) Przybywa uczestników z dnia na dzień, a zostały jeszcze prawie dwa miechy, będzie DUUUUUŻO prac we wrześniu do oceniania:P hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 Fajne koncepty i pomysł. Czekam na więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciacho191 Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 Grievous- chciałeś chyba powiedzieć DO września bo we wrześniu zu shule gehen a co do projektu to nawet fajny :] ps. lookajcie do mojego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 No Zgrzyt powodzenia :) Będę uważnie śledził wątek :) Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi