DrMetal Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 (edytowane) "Did you kill our papa?" To mój pierwszy udział w jakimkolwiek konkursie ;) jestem początkujący ale postanowiłem spróbować. Koncept jest taki: Pan elektronik zostaje zaatakowany przez małe telewizorki które są przekonane że to właśnie on spowodował awarie ich tatusia. Bezlitosne chcą same wyznaczyć sprawiedliwość elektronikowi. Zapędzony w róg elektronik trzyma w ręce swoje narzędzie zbrodni - śrubokręt. A w tle widać zepsutego tatusia. Taki szybki szkic rysowałem na tablecie, a nie za bardzo potrafię się jeszcze posługiwać tym narzędziem :-) Edytowane 17 Lipiec 2008 przez DrMetal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 IMHO jeden z lepszych pomysłów, bierz się do roboty, bo czasu nie jest tak dużo jak może się wydawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrMetal Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2008 (edytowane) Przyznaje ze nie za dużo mam czasu i moje prace ledwo co się posuwają do przodu :-) Wpadłem jeszcze na parę pomysłów... Postanowiłem że ożywię każdy przedmiot w scenie, np. zegarek wiszący na ścianie będzie obserwował całą sytuacje z drewnianą fajką w ustach, pilot będzie się chował za plecami jednego z telewizorków z groźną miną , a w tle będzie widać jeszcze jeden telewizorek który ciągnie już gotową trumnę dla elektronika. :-) Sporo roboty, a czasu brakuje :-) Tutaj model "głowy" jednego z trzech telewizorków bandytów ;-) Edytowane 17 Lipiec 2008 przez DrMetal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 Zapowiada się świetnie! Model, nawet jeśli robiony "na szybko", prezentuje się obiecująco. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 Słodki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 Ooo ja ile ludu w bitwie :0 Jury chyba nie da rady jak wszcy wyrobią się w terminie i to jeszcze na dobrym poziomie, a pomysłów jest tyle że głowa boli. :) Twój jest jednym z fajniejszych więc dawaj dalej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrMetal Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2008 Dzięki za motywacje ;-) Tutaj już telewizorek z swoim ciałem :-) , postaram się żeby każdy miał inne ciuchy na sobie ale każdy będzie mniej wiecej podobny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grievous Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 Hehe, niezły pomysł:) ludek super zrobiony... ale małe to, jak to bidne tą trumne uciągnie??:D pozdrawiam i trzymam kciuki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrMetal Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2008 Ustawiłem mniej więcej kamere w scenie i miejsce dla telewizorków, będzie trochę ciaśniej niż to sobie wyobraziłem, mam nadzieje ze uda mi się jakoś zaakcentować tez zepsuty telewizor z tyłu, zeby było widać powód ataku telewizorków :-) W scenie pojawi się też odkurzacz, będzie to broń jednego z telewizorków :-) nad broniami pozostałych jeszcze się zastanawiam. Oświetlenie takie przybliżone, na pewno jeszcze się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrMetal Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2008 Jeszcze dorzuce zdjęcie szkicu :-) , tak to sobie wyobrażałem ale ujęcie bedzie jednak takie jak na "tebletowym" rysunku i w poprzednim poście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xesenix Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 Pojechałeś na wakacje czy wziołeś wolne :p pokaz reszcie te słodkie telewizorki w akcji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrMetal Napisano 27 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2008 Niestety tak jak sie spodziewałem zabrakło czasu na konkurs :) Może w następnej bitwie się uda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi