Neiraa Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 No to zdecydowałam dać to do FW. To moja druga praca, przerobione juz w WIP. Wiem, wiem...widoki za oknem są różne, ale to taka szczypta surrealizmu, hihi..a powaznie to podobały mi się i dałam mimo wszystko. Oceniajcie, komentujcie, przyjme na klatę ;]
JohnZi Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 ladne swiatelko wyszlo, tylko szkoda ze taka slaba jakosc jpega.
patry Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 Poduszki mają dziwny materiał i kubek na drugim renderze słabiutki :) Reszta QL ;)
Sebastian Ozga Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 Wydaje mi się, że klosz powinien rozpraszać światło, u Ciebie ostro pada na ścianę dosyć ostro. Reszta QL ;) ;)
Neiraa Napisano 16 Lipiec 2008 Autor Napisano 16 Lipiec 2008 Dzieki :] wiem, że sa tu niedoróbki, ale wolę już to zostawić i pomęczyć coś nowego.
Robert B. Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 materiały poduszek fotela. i czy ten kościół nie stoi za blisko :D mam wrażenie jak by ten pokój był skrzydłem katedry :D Pierwszy fajny drugi mi sie kompletnie nie widzi ;)
Neiraa Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Napisano 18 Lipiec 2008 RobertB co materiały poduszek fotela? Do d. czy jak? A kosciół stał właśnie tak blisko miejsca z którego robiłam foto, z okna. Mi sie podoba, hehe, dzwony na mszę poranną ;D wyyypas! Mam pytanie, wiem że jakość jakaś kiepska. jak wy robicie żeby było ostro i ładnie? Bo to poprostu jpeg.
Sebastian Ozga Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 najlepiej tiff, w ostateczności jpg bez kompresji 1
rly Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 RobertB co materiały poduszek fotela? Do d. czy jak? A kosciół stał właśnie tak blisko miejsca z którego robiłam foto, z okna. Mi sie podoba, hehe, dzwony na mszę poranną ;D wyyypas! Mam pytanie, wiem że jakość jakaś kiepska. jak wy robicie żeby było ostro i ładnie? Bo to poprostu jpeg. Zapisz do tga albo JPEG na 100% jakosci bo normalnie ustawione jest chyba 75.Fajnie wyglada tylko AA troche podkrec
ReflectVision Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 podloga na 1wszym renderze najlepsza :)
Rekomendowane odpowiedzi