Jozeph Napisano 20 Lipiec 2008 Share Napisano 20 Lipiec 2008 WITAM !! zrobiłem sobie projekt w maxie 2009 po czym stwierdzilem ze jest to zryta wersja maxa. zainstalowałem maxa 2008 i plik z maxa 2009 nie chce sie odpalic ... probowalem przez marge ale nie dziala. da sie to jakos otworzyc ?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Lipiec 2008 Share Napisano 20 Lipiec 2008 tematow setka a odpowiedz jedna Nie :] Jedynie mozesz exportowac scene do 3ds albo obj i importowac w 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_fgdf Napisano 20 Lipiec 2008 Share Napisano 20 Lipiec 2008 Use FBX !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 20 Lipiec 2008 Share Napisano 20 Lipiec 2008 2008 jest jeszcze bardziej zryta... wróć do 9 albo 2009 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 Zryte czy nie zryte - człek do wszystkiego jest w stanie się przyzwyczaić. Na dłuższą metę, to te wszelakie maxy aż tak bardzo się od siebie nie różnią. Jeden pies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jozeph Napisano 21 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2008 Oj Master zdziwiłbys sie :P na 2009 polowa rzeczy nei dzialala. nie bylo oryinalnych map maxowskich nie dzialaly mapy w viewpotrtcie i wiecej sie ciął :p a w 2008 zadnych problemow :) dobra kurde zaczne od nowa swoj pokoj i tyle. dzieki za odpowiedzi. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 nie musisz zaczynac od nowa, wyeksportuj sobie modele do 3ds, obj, fbx czy jak Ci tam wygodnie i przynajmniej geometrię bedziesz miał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 Oj Master zdziwiłbys sie :P na 2009 polowa rzeczy nei dzialala. nie bylo oryinalnych map maxowskich nie dzialaly mapy w viewpotrtcie i wiecej sie ciął :p a w 2008 zadnych problemow :) dobra kurde zaczne od nowa swoj pokoj i tyle. dzieki za odpowiedzi. pozdro Ale obracanie viewportu nie działa co jest dość uciążliwe. (no chyba że coś wcisnąłem że mi się obracał zawsze wokół zaznaczonego obiektu/vertexa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 masterze jak przytrzymasz myche na ikonce od obracania viewportem to sie rozwija i mozesz wybrac sobie wokol czego sie ma obracac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 O faktycznie. Teraz popsułem i maxa 2009 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi