Napisano 20 Lipiec 200816 l WITAM !! zrobiłem sobie projekt w maxie 2009 po czym stwierdzilem ze jest to zryta wersja maxa. zainstalowałem maxa 2008 i plik z maxa 2009 nie chce sie odpalic ... probowalem przez marge ale nie dziala. da sie to jakos otworzyc ?? pozdrawiam
Napisano 20 Lipiec 200816 l tematow setka a odpowiedz jedna Nie :] Jedynie mozesz exportowac scene do 3ds albo obj i importowac w 2008
Napisano 21 Lipiec 200816 l Zryte czy nie zryte - człek do wszystkiego jest w stanie się przyzwyczaić. Na dłuższą metę, to te wszelakie maxy aż tak bardzo się od siebie nie różnią. Jeden pies.
Napisano 21 Lipiec 200816 l Autor Oj Master zdziwiłbys sie :P na 2009 polowa rzeczy nei dzialala. nie bylo oryinalnych map maxowskich nie dzialaly mapy w viewpotrtcie i wiecej sie ciął :p a w 2008 zadnych problemow :) dobra kurde zaczne od nowa swoj pokoj i tyle. dzieki za odpowiedzi. pozdro
Napisano 21 Lipiec 200816 l nie musisz zaczynac od nowa, wyeksportuj sobie modele do 3ds, obj, fbx czy jak Ci tam wygodnie i przynajmniej geometrię bedziesz miał :)
Napisano 21 Lipiec 200816 l Oj Master zdziwiłbys sie :P na 2009 polowa rzeczy nei dzialala. nie bylo oryinalnych map maxowskich nie dzialaly mapy w viewpotrtcie i wiecej sie ciął :p a w 2008 zadnych problemow :) dobra kurde zaczne od nowa swoj pokoj i tyle. dzieki za odpowiedzi. pozdro Ale obracanie viewportu nie działa co jest dość uciążliwe. (no chyba że coś wcisnąłem że mi się obracał zawsze wokół zaznaczonego obiektu/vertexa)
Napisano 21 Lipiec 200816 l masterze jak przytrzymasz myche na ikonce od obracania viewportem to sie rozwija i mozesz wybrac sobie wokol czego sie ma obracac