adek Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 Firma Autodesk ogłosiła wyniki konkursu Student Design Challenge. Miło mi jest poinformować, iż zwycięzcą w kategorii Animacja 3D został Polak, Michał Gamrat (student Akademii Górniczo-Hutniczej w Krakowie). Gratulujemy! Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=264 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iker Eastern Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 Nom gratulacje! . Prawdopodobnie mój kuzyn go spotkał albo i kuzynka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 Hehe, stary dobry Ziomal ;) Więcej tutaj: http://blog.mediaframe.pl/2008/07/24/czlonek-mediaframe-najlepszy-w-animacji-komputerowej/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 gdzie można zobaczyc tą animacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 Hehe, www.michalgamrat.com :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iker Eastern Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 Szczerze mówiąc chłopaki to ta animacja nie jest aż taka dobra . Widziałem kilka dużo lepszych , które żadnego konkursu nie wygrały a na to zasłużyły . Według mnie nie jest to praca godna tej nagrody. Ale to już moje zdanko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszu Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 też się z tym zgadzam... nic specjalnego... widocznie poziom był bardzo niski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 ta zwycięska animacja to ten 10 sekundowy batman w rajtuzach, czy zabłądziłem na tej jego stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 animacja niezła... ciekawe ile czasu było na wykonanie jej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi