Napisano 11 Luty 200421 l Postanowiłem zrobić FORDA MUSTANGA gdzyż jest to piekny samochód. Ponizej zamieszczam pierwsze screeny (a własciwie screena).
Napisano 11 Luty 200421 l Parę uwag: 1. Przeczytaj regulamin 2. Popraw temat 3. Usuń jeden z dwóch wątków które stworzyłeś edytując post i wybierając \"Delate this massage\" 4. Znowu samochód :(
Napisano 11 Luty 200421 l Wow, ale jaki to Ford Mustang? Ciągle czekam aż ktoś stworzy Shelby GT 500 z 1967r. :-)
Napisano 11 Luty 200421 l Ja bym stawiał na rocznik \'64/\'65. A wg mnie najlepszy jest mustang \'69:) Istne cudo... Albo fastback... Ups. Mały OT sie zrobił. A model na razie troszke niesolidnie wygląda. Popracuj nad detalami, bo na razie leżą. Ogólnie mówiąc to jeszcze duuzo roboty przed Tobą. A musisz się starac bo to JEST ford mustang.
Napisano 11 Luty 200421 l nooo kolego musisz sie postarac- poszperaj w gallery finished works i zobacz Mustanga Batou- to jest dopiero cos - jak dokonasz czegos takiego to masz u mnie uznanie wielkie :)
Napisano 11 Luty 200421 l Autor jak dokonam to bede pił przez 3 miesiące:) a to rocznik 65 i początek roboty nad nim
Napisano 11 Luty 200421 l Czyli miałem racje:D Juuuuuuuhuuuuuu. Pracuj, pracuj. I się staraj. Dla twojego dobra;)
Napisano 11 Luty 200421 l Autor poprzestawiałem wierzchołki przy tej magicznej bryczce i wyszlo jakoś tak
Napisano 11 Luty 200421 l POPRAW TEMAT => REGULAMIN! No wreszcie jakiś prawdziwy samochód :). Będę tu często zaglądał. Powodzenia [soczek]
Napisano 11 Luty 200421 l no i widzicie? wcale nietrzeba mieć ładnej buśki na avatarku 8D. wystarczy odpowiedni samochód 8).
Napisano 12 Luty 200421 l też będe tu zaglądał :D tylko nie dawaj takiej kompresji jak na powyższym renderze, w końcu to nie avatar, nie musi zajmować poniżej 10kB ;) no i więcej światła !! :D pozdrawiam [piwo] P.S. mam nadzieję, że ten projekt skończysz :]
Napisano 19 Luty 200421 l Yo Rak, Batou respect for Ford Mustang !!! :) uwielbiam ten samochodzik . Fajnie sie zapowiada:) czekamy n awiecej . Ja chcialbym zrobic kiedys Forda Mustanga Cobre ale ktoras z legend, nie z tych nowych cacek :) a to zdjatko moze jakis elemencik ci sie ciebie zainspiruje \"FORD MUSTANG COBRA\"
Napisano 19 Luty 200421 l całkiem najs mam nadzieje że bedzie foto realistycznie. Zycze powodzenia ! czekamy na update
Napisano 19 Luty 200421 l Czy koło świateł przednich na renderze z boku się cos dzieję (chodzi mi o błąd ) ??. Ogólnie fajnie. Jakim sposobem robisz ??
Napisano 7 Marzec 200421 l Kurcze, nie poznałem;) Nie zauważyłem tych wlotow powietrza po bokach. I lakier mnie zmylił. Można poprosić render bez materiałow?
Napisano 12 Marzec 200421 l felgi dziwne ale autko ogolnie nice :) fajne, po pierwszych renderach nie spodziewalem sie czegos takiego, a jak robisz, surface?
Napisano 12 Marzec 200421 l Autor obie poly. a fele dziwne bo materiał sie ze tak powiem spitolił (przysięgam ze on tak sam ja nic nie tykałem)
Napisano 12 Marzec 200421 l Ogolnie dobrze wyglada tylko ten napis FORD to wielkosciowo lekka przesada. Jak z podróbkami roznych ciuchów firmowych np. czym wieksza łyżwa tym lepsza podróbka :D.
Napisano 13 Kwiecień 200421 l Fajny Busik :) wnetzre tez bedziesz robil ?? bo to glównie o wnetzre chyba chodzi (silnik :D )