RAK Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 Postanowiłem zrobić FORDA MUSTANGA gdzyż jest to piekny samochód. Ponizej zamieszczam pierwsze screeny (a własciwie screena). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 Parę uwag: 1. Przeczytaj regulamin 2. Popraw temat 3. Usuń jeden z dwóch wątków które stworzyłeś edytując post i wybierając \"Delate this massage\" 4. Znowu samochód :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 moze i znowu ale to ford MUSTANG ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 Wow, ale jaki to Ford Mustang? Ciągle czekam aż ktoś stworzy Shelby GT 500 z 1967r. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 Ja bym stawiał na rocznik \'64/\'65. A wg mnie najlepszy jest mustang \'69:) Istne cudo... Albo fastback... Ups. Mały OT sie zrobił. A model na razie troszke niesolidnie wygląda. Popracuj nad detalami, bo na razie leżą. Ogólnie mówiąc to jeszcze duuzo roboty przed Tobą. A musisz się starac bo to JEST ford mustang. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 nooo kolego musisz sie postarac- poszperaj w gallery finished works i zobacz Mustanga Batou- to jest dopiero cos - jak dokonasz czegos takiego to masz u mnie uznanie wielkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAK Napisano 11 Luty 2004 Autor Share Napisano 11 Luty 2004 jak dokonam to bede pił przez 3 miesiące:) a to rocznik 65 i początek roboty nad nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 Czyli miałem racje:D Juuuuuuuhuuuuuu. Pracuj, pracuj. I się staraj. Dla twojego dobra;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAK Napisano 11 Luty 2004 Autor Share Napisano 11 Luty 2004 poprzestawiałem wierzchołki przy tej magicznej bryczce i wyszlo jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 POPRAW TEMAT => REGULAMIN! No wreszcie jakiś prawdziwy samochód :). Będę tu często zaglądał. Powodzenia [soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 Łał [wow]!! Uwielbiem Forda Mustanga!! Czekam na więcej.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 no i widzicie? wcale nietrzeba mieć ładnej buśki na avatarku 8D. wystarczy odpowiedni samochód 8). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 też będe tu zaglądał :D tylko nie dawaj takiej kompresji jak na powyższym renderze, w końcu to nie avatar, nie musi zajmować poniżej 10kB ;) no i więcej światła !! :D pozdrawiam [piwo] P.S. mam nadzieję, że ten projekt skończysz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAK Napisano 12 Luty 2004 Autor Share Napisano 12 Luty 2004 no i kolejny rendereq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAK Napisano 19 Luty 2004 Autor Share Napisano 19 Luty 2004 Kolejny render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 co to jest rendereku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 Yo Rak, Batou respect for Ford Mustang !!! :) uwielbiam ten samochodzik . Fajnie sie zapowiada:) czekamy n awiecej . Ja chcialbym zrobic kiedys Forda Mustanga Cobre ale ktoras z legend, nie z tych nowych cacek :) a to zdjatko moze jakis elemencik ci sie ciebie zainspiruje \"FORD MUSTANG COBRA\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 całkiem najs mam nadzieje że bedzie foto realistycznie. Zycze powodzenia ! czekamy na update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 Czy koło świateł przednich na renderze z boku się cos dzieję (chodzi mi o błąd ) ??. Ogólnie fajnie. Jakim sposobem robisz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 Pussik, czyżbyś robiła mustanga :>? Bo ten to Rak\'owy nie jest raczej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 W każdym razie jest Mustang jest fajny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 To nie mój Mustang, tylko RAKa. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 Kurcze, nie poznałem;) Nie zauważyłem tych wlotow powietrza po bokach. I lakier mnie zmylił. Można poprosić render bez materiałow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAK Napisano 12 Marzec 2004 Autor Share Napisano 12 Marzec 2004 Wróciłem i mam nowy render. Za dużo nie robiłem ale zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 cos dziwnie te felgi wygladaja :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 felgi dziwne ale autko ogolnie nice :) fajne, po pierwszych renderach nie spodziewalem sie czegos takiego, a jak robisz, surface? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAK Napisano 12 Marzec 2004 Autor Share Napisano 12 Marzec 2004 obie poly. a fele dziwne bo materiał sie ze tak powiem spitolił (przysięgam ze on tak sam ja nic nie tykałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 Felgi wyglądają jakby sie kręciły :] Ogólnie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 Ogolnie dobrze wyglada tylko ten napis FORD to wielkosciowo lekka przesada. Jak z podróbkami roznych ciuchów firmowych np. czym wieksza łyżwa tym lepsza podróbka :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 Prace nad autem stanęły? :( Czemu nie ma nowych renderów od tak dawna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spy Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 Fajny Busik :) wnetzre tez bedziesz robil ?? bo to glównie o wnetzre chyba chodzi (silnik :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi