PLama Napisano 26 Lipiec 2008 Napisano 26 Lipiec 2008 (edytowane) kosz do poprawy, tlo za oknem i wiele jeszcze trzeba zrobic. Edytowane 26 Lipiec 2008 przez PLama
Temporal Napisano 26 Lipiec 2008 Napisano 26 Lipiec 2008 monitor tak bez kompa normalnie dziala? :D ogolnie brak w wiekszosci materialow refleksow biurko juz totalnie sie zlewa, troche dziwny jak dla mnie kat padania swiatla no i nie wiem czy nie lepiej najpierw wymodelowac wszystkie obiekty a pozniej bawic sie w render z materialami?
adam_m Napisano 28 Lipiec 2008 Napisano 28 Lipiec 2008 W klasztornej celi chyba nie mają kompterów???
Faun Napisano 28 Lipiec 2008 Napisano 28 Lipiec 2008 Kościół z postępem idzie;) Chociaż ja tam nie widzę komputera;) Reasumując - pusto, jak na ten przykład w celi.
marc_in Napisano 28 Lipiec 2008 Napisano 28 Lipiec 2008 ale generalnie idzie w bardzo dobrym kierunku imo
PLama Napisano 5 Wrzesień 2008 Autor Napisano 5 Wrzesień 2008 po długiej przerwie spowodowanej brakiem kompa wklejam upa. Render już na nowym kompie za to niestety demo vraya
!Ewert Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 Niestety sprawia to wrażnie jak by nie było sufitu i sciany za kamerą.
khatake Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 ascetycznie troche. cos jak pracownia komputerowa ksiedza ;p
Rekomendowane odpowiedzi