grunio Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 Szału tutaj nie ma ale mam nadzieje że się spodoba. Max, vray i photoszop.
TooL666PL Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 Podoba mi się. Tylko hotele wydają się małe jak patrzę na samochód i kolesia idącego obok niego na pierwszym renderze. Na drugim renderze zauważyłem że przydał by się jakiś chodnik przy wyjściach z budynków żeby nie wydeptać ścieżek na trawniku:P
Zbychowaty Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 Jest spoko tylko drzewa sa scisniete i chyba nie w skali na tle i szklo troche lustrowate. Mi sie tam podoba:)
!Ewert Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 Fajne, gdzie to bedzie? obstawiam góry jakieś;)
getimage Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 troche nie trzyma proporcji z tłem : drzewa są przeskalowane, odbicia w szybach przynajmniej sugerują ze są znacznie nizsze, poprawiłbym też wodę i chmurki się powtarzają - poza tym przyjemne wizki pozdrawiam
Morphe Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 1 ujecie gicior, 2 ujecie wyglada jak makieta - złe wielkosci drzew , 3 ujecie fifty/fifty. Nie czuje sie ogromu, musisz popracowac nad zielenia zdecydowanie :). No i osobiscie mi sie kolor zieleni nie widzi.. tak suuuucho...
Tas Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 nie badz taki skromny, jest ok :) rzucaja sie w oczy problemy ze skala drzew, przepalenia na oknach i na dachu, i przydalo by sie troche szopa na zieleni i backgroundzie. ale jest nice, Pozdr
Kimmi Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 Bardzo ładnie wyszło, ale drzewa u góry na drugim i trzecim renderze kolorystycznie nie pasują do tła, są zbyt blade, ale poza tym to super.
dynia Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 drzewa w tle są za duże a tak bardzo przyjemna wizka
grunio Napisano 2 Sierpień 2008 Autor Napisano 2 Sierpień 2008 Dzięki za komentarze. Z tyłu za budynkami jest górka więc drzewa muszą być tak wysoko. Na 1 i 3 ujęciu tło to zdjęcie, a na drugim drzewka już są trzy de i dlatego trochę dziwnie to wygląda. Nad zielenią musze jeszcze popracować bo faktycznie blado wychodzi. Black Mamba – to cudo stawiają w Zakopanem. Jeszcze widoczek z góry:
Robert B. Napisano 2 Sierpień 2008 Napisano 2 Sierpień 2008 bardzo ladnie tlyko jak na góry troche płasko wygląda :D teren ;)
Rekomendowane odpowiedzi