Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ! Chciałbym wam zaprezentować zaczątki mojej nowej pracki :) Mianowicie Ferrari Enzo

Render 1

enzoprzodhk0.th.jpg

Render 2

enzoprzod2hf8.th.jpg

Render 3

enzoprzod3kt4.th.jpg

Render 4 ( Po lekkiej edycji Szopką )

enzofrontal2ua6.th.jpg

Siateczka - Bez MS

siatka1eu4.th.jpg

Siateczka - Z MS

siatka2lq7.th.jpg

Dalsze rendery niedługo. Pozdrawiam !

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

to teraz napisze tak wykasuj to i zacznij od nowa a przed rozpoczęciem popatrz na inne modele ferrari enzo, było robione już kilkukrotnie wiec nie powinno być ze znalezieniem jego siatek

Napisano

będzie poprawiane wszystko, a jak coś sie skopie, to wyjdzie Errari Fenzo i tyle ;D że miejscami jest niedokładnie i krzywo, to wiem - widze, dlatego praca jest w WIP ;) Aha i nie muszę chyba podkreślać, że to moje pierwsze auto, które pokazuje światu i mam zamiar je skończyć ? ;) ( Modelowaniem aut bawię się dopiero ze 3 tygodnie )

Napisano

Siatka nie wygląda rewelacyjnie, no i jest wiele niezgodności z oryginałem. lepiej staraj się robić model w całości zgodny z oryginałem, bo jak będzie jakieś skomplikowane miejsce to możesz iść na łatwiznę i tak się nie nauczysz modelowania.Pracuj pracuj

Napisano

Rzadko tam gdzie trzeba gęsto i na odwrót. Źle prowadzona siatka, nie możesz kończyć krawędzi 'w polu'. Dziw mnie bierze, że z ms wychodzi całkiem znośnie :P

Weź się za jakiegoś tutoriala, nauczysz się jak prowadzić siatkę.

Napisano

Powiem tak.. siatka nienajlepsza... Faktycznie nie poprawiaj jej tylko zrob od nowa poki jeszcze jest tego malo. Kolejna sprawa - obserwuj fotki i swoje "rendery"... Przeciez to jest plastelina co Ci wyszlo - sorry ale trzeba byc szczerym. Obserwuj referki i swoje efekty!