Ex3 Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 Szybka scenka na bitwę na cg arena pod tytułem "Wacky Video Game Character" Szykuję się do skończenia więc proszę o wszelkie sugestie (najlepiej takie które nie zajmią dużo czasu ;) bo termin jest do końca tyg. ) Dodam jeszcze krzesełko w jego lewą rękę i jakieś flary na reflektorach.
Levus Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 popraw mapowanie pod nosem bo wygląda jakby miał dwa nosy:p
Tomala Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 O ile sama postać nawet daje radę to już sam render i materiały mi się nie podobają.
Ex3 Napisano 4 Sierpień 2008 Autor Napisano 4 Sierpień 2008 Chciałem to zrobić maxymalnie prosto i szybko. Shaderek to zwykły materiał z białym fresnellem w diffusie i jest używany na wszystkim (oprócz rusztowania i reflektorów).
Ex3 Napisano 11 Sierpień 2008 Autor Napisano 11 Sierpień 2008 W zasadzie to już finish ale chciałbym jeszcze żeby ktoś z okularkami 3d zerknął na to i powiedział czy efekt jest ok :)
Razor_ Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 Patrzyłem przez okularki i wygląda dobrze. Spoko pracka :) Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi