RaVirr Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Interpretacja zupełnie dowolna :) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna * Prace umieszczamy w tym wątku * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni Nagrody: * Wybór kolejnego tematu; * Rekomendacja na stronie głównej serwisu; * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE 41 SESJI: 20.08.2008 godz. 23:59. SONDA: od 21.08 do 24.08 (3 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 hehe lepiej wybrać nie mogłeś :] ja się zapisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Czterej pancerni, "a pies ?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi-su Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 pierwszy raz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snake! Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 good topic:) teraz cos ode mnie tak szybko i skromnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 a właśnie, dlaczego nie ma słowa o kuleczce??? przecież to tylko zwiększy trudność zadania... :) powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 9 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2008 Psa zjedli Chińczycy ;) stąd jego nieobecność tutaj ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aarehir Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 snake! piekna paleta? w czym wykreowane, eh te kolorki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snake! Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 aarehir: dzieki:) robie w PSie... a kolory.. to jakos tak z głowy sie dobrały same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 ja skolei mniej tradycyjnie 4 pancernych .... krasnali :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wollny Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 hej hop! to ja też coś wrzucę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 11 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2008 W sumie mało pancerni i średnio udani moi wyszli: ale czterech jest;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 no ten czwarty to tak jakby go nie bylo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 11 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2008 W chmurę wleciał dlatego ledwo widać ^^ A tak serio to nie starczyło czasu już na głównych bohaterów, najwięcej czasu sie paćkałem z ziemią:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 sory za jakość, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Notre Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 (edytowane) Jezus z pistoletem. Błazi - mogłeś się bardziej wysilić i zróżnicować te żółwie no i cienie coś nie leżą. Edytowane 11 Sierpień 2008 przez Notre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 Wszedłem, patrzę temat niezły... i nim zdążyłem pomyśleć zrobiłem speeda ;) Mr Pank - fajnie, komiksowo. Można by zmieścić w kadr pistolet po lewej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 tez sie dołączam w pancerny temat troszke ponad godzinke mi zeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 13 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2008 WWWoj osz Ty!:D Dobre:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 WWWoj a ty chyba na zasadzie "Małego ksiecia" to jest puusleko a pancerni sa w srodku :] bo w towjej pracce tylko "pancerny" z tematu zostal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 no tak :), ale z drugiej strony patrząc to tylko "cztrerej" z tematu znikęło, taka interpretacja na postaci juz nie miałem czasu :/ ale chyba w temacie jest chyba, czy nie? bo jakbyco to moge domalowac 4 łebki wystające tu i tam :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 No to ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi