Napisano 8 Sierpień 200816 l Witam, mam do sprzedania kulę firmy Blomus o średnicy 30cm: http://czerwonamaszyna.pl/Kula_ogrodowa_polerowana_Blomus_Bola_30_cm,i2715,c1542,u559,t629 wraz ze statywem, do ktorego kula jest mocowana za pomoca szybkozlaczki. Jak widac na zalaczonych zdjeciach kula nie jest idealnie lustrzana, wymaga dopolerowania. Cena do uzgodnienia. Preferowany odbior osobisty w Warszawie z racji sporych gabarytow sprzetu:) W razie pytan: gg 1307703, kom. 507676010
Napisano 8 Sierpień 200816 l A można bez statywu? Podaj orientacyjną cenę Trzymasz pralkę w kuchni? :)
Napisano 9 Sierpień 200816 l Autor Lumpy - bez statywu? raczej zzz, wolalbym sie pozbyc zbednego balastu z mieszkania;) moze wtedy juz nie bede musial trzymac pralki w kuchni;) ttaaddeekk - niestety nie mam, zaraz po zakupie kuli udalo mi sie przypadkiem przywiezc z usa fisheye, wiec kula poszla w kat z oczywistych wzgledow, ale jakbys chcial jakies probki mozliwosci kuli (niestety niedopolerowanej) to moge cos zrobic po powrocie do wawy. aha, cena ze statywem 240zł.
Napisano 9 Marzec 200916 l Autor zainteresowanie slabnie, a wiec nie narzucam twardej ceny. Jak ktos ma jakas konkretna propozycje cenowa to prosze pisac:)
Napisano 14 Marzec 200915 l kolega za 9zl sprawil sobie podobna. Kupil w fabryce bąbek:) Ma lekkie nierownosci, ale ogolnie daje rade hehe
Napisano 14 Marzec 200915 l A jak w ogóle oceniasz tą kulę? sam się zastanawiam nad kuponem takiej, własnie firmy Blomus - trzeba ją dopolerować? Jak zniekształcenia?
Napisano 15 Marzec 200915 l Autor zniekształcenia występuja. Dopolerować też by trzeba było, bo jednak standardowo nie jest to idealne lustro, ale jak te zabiegi się sprawdzają w praktyce tego już nie sprawdzałem bo za szybko fisheye wpadł w ręce. pozdrawiam.
Napisano 19 Marzec 200915 l "kolega za 9zl sprawil sobie podobna. Kupil w fabryce bąbek:)" oczywiscie , tez mam duza bombke i jest zdecydowanie bardziej rowna od tej brudnej kuli. Te znieksztalcenia sa nie do zaakceptowania ... dziwie sie ze ktos to kupil za 100 zl , zakladam ze statyw jest tyle wart ; szkoda kasy ... "co do bombek - tez na upartego daja rade;) " ; niewiem czemu na upartego ... zycze milej zabawy z kula PS: sprzedaj ja za 120zl :D
Napisano 19 Marzec 200915 l Autor kohelet - czytaj ze zrozumieniem, wyzej napisalem ze juz sprzedalem.