vision3d Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Witam, mam do sprzedania kulę firmy Blomus o średnicy 30cm: http://czerwonamaszyna.pl/Kula_ogrodowa_polerowana_Blomus_Bola_30_cm,i2715,c1542,u559,t629 wraz ze statywem, do ktorego kula jest mocowana za pomoca szybkozlaczki. Jak widac na zalaczonych zdjeciach kula nie jest idealnie lustrzana, wymaga dopolerowania. Cena do uzgodnienia. Preferowany odbior osobisty w Warszawie z racji sporych gabarytow sprzetu:) W razie pytan: gg 1307703, kom. 507676010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 A można bez statywu? Podaj orientacyjną cenę Trzymasz pralkę w kuchni? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 jakbys jeszcze udostepnil mapke hdr tym zrobiona to byloby super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 9 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2008 Lumpy - bez statywu? raczej zzz, wolalbym sie pozbyc zbednego balastu z mieszkania;) moze wtedy juz nie bede musial trzymac pralki w kuchni;) ttaaddeekk - niestety nie mam, zaraz po zakupie kuli udalo mi sie przypadkiem przywiezc z usa fisheye, wiec kula poszla w kat z oczywistych wzgledow, ale jakbys chcial jakies probki mozliwosci kuli (niestety niedopolerowanej) to moge cos zrobic po powrocie do wawy. aha, cena ze statywem 240zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 9 Marzec 2009 Autor Share Napisano 9 Marzec 2009 zainteresowanie slabnie, a wiec nie narzucam twardej ceny. Jak ktos ma jakas konkretna propozycje cenowa to prosze pisac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 kula sprzedana.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 serwus :) powiesz za ile ? pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 kolega za 9zl sprawil sobie podobna. Kupil w fabryce bąbek:) Ma lekkie nierownosci, ale ogolnie daje rade hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 poszla za 200zl, co do bombek - tez na upartego daja rade;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 A jak w ogóle oceniasz tą kulę? sam się zastanawiam nad kuponem takiej, własnie firmy Blomus - trzeba ją dopolerować? Jak zniekształcenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 15 Marzec 2009 Autor Share Napisano 15 Marzec 2009 zniekształcenia występuja. Dopolerować też by trzeba było, bo jednak standardowo nie jest to idealne lustro, ale jak te zabiegi się sprawdzają w praktyce tego już nie sprawdzałem bo za szybko fisheye wpadł w ręce. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kohelet Napisano 19 Marzec 2009 Share Napisano 19 Marzec 2009 "kolega za 9zl sprawil sobie podobna. Kupil w fabryce bąbek:)" oczywiscie , tez mam duza bombke i jest zdecydowanie bardziej rowna od tej brudnej kuli. Te znieksztalcenia sa nie do zaakceptowania ... dziwie sie ze ktos to kupil za 100 zl , zakladam ze statyw jest tyle wart ; szkoda kasy ... "co do bombek - tez na upartego daja rade;) " ; niewiem czemu na upartego ... zycze milej zabawy z kula PS: sprzedaj ja za 120zl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 19 Marzec 2009 Autor Share Napisano 19 Marzec 2009 kohelet - czytaj ze zrozumieniem, wyzej napisalem ze juz sprzedalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi