Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

mam do sprzedania kulę firmy Blomus o średnicy 30cm: http://czerwonamaszyna.pl/Kula_ogrodowa_polerowana_Blomus_Bola_30_cm,i2715,c1542,u559,t629

wraz ze statywem, do ktorego kula jest mocowana za pomoca szybkozlaczki.

Jak widac na zalaczonych zdjeciach kula nie jest idealnie lustrzana, wymaga dopolerowania.

Cena do uzgodnienia. Preferowany odbior osobisty w Warszawie z racji sporych gabarytow sprzetu:) W razie pytan: gg 1307703, kom. 507676010

img8664zc3.jpg

img8666gz9.jpg

img8669vz6.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Lumpy - bez statywu? raczej zzz, wolalbym sie pozbyc zbednego balastu z mieszkania;) moze wtedy juz nie bede musial trzymac pralki w kuchni;)

ttaaddeekk - niestety nie mam, zaraz po zakupie kuli udalo mi sie przypadkiem przywiezc z usa fisheye, wiec kula poszla w kat z oczywistych wzgledow, ale jakbys chcial jakies probki mozliwosci kuli (niestety niedopolerowanej) to moge cos zrobic po powrocie do wawy.

aha, cena ze statywem 240zł.

Napisano

A jak w ogóle oceniasz tą kulę? sam się zastanawiam nad kuponem takiej, własnie firmy Blomus - trzeba ją dopolerować? Jak zniekształcenia?

Napisano

zniekształcenia występuja. Dopolerować też by trzeba było, bo jednak standardowo nie jest to idealne lustro, ale jak te zabiegi się sprawdzają w praktyce tego już nie sprawdzałem bo za szybko fisheye wpadł w ręce. pozdrawiam.

Napisano

"kolega za 9zl sprawil sobie podobna. Kupil w fabryce bąbek:)"

oczywiscie , tez mam duza bombke i jest zdecydowanie bardziej rowna od tej brudnej kuli. Te znieksztalcenia sa nie do zaakceptowania ... dziwie sie ze ktos to kupil za 100 zl , zakladam ze statyw jest tyle wart ; szkoda kasy ...

"co do bombek - tez na upartego daja rade;) " ; niewiem czemu na upartego ...

zycze milej zabawy z kula

PS: sprzedaj ja za 120zl :D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności