ttaaddeekk Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 taka oto pracka :) komentarze mile widziane wielkosc 1:1 1
carlosss Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 ładnie, chociaż materiały mogły by być lepsze, np. błyskotki trochę się nie błyszczą ogólnie matowo
ttaaddeekk Napisano 11 Sierpień 2008 Autor Napisano 11 Sierpień 2008 ładnie, chociaż materiały mogły by być lepsze, np. błyskotki trochę się nie błyszczą ogólnie matowo 90% czasu jakiego poswiecilem na ta pracke to bylo kombinowanie z materialami tak zeby tak wygladaly ;) w sumie nie sztuka walnac hrdi do slotu reflection zeby sie blyszczalo, tutaj poprostu duzo experymentowalem
leander Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 W kolorze jakby inspiracja Pascalem Blanche. Pieknie wyszły te półtony zielone. Twarz mezczyzny wyszla jakos sztywno, cartoonowo, troche bez wyrazu. Mysle, ze zle jej robi ten przejaskrawiony element pomaranczowy na oczach. Ale generalnie swietna, ciekawa pracka.
Luki Luki Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 Ciekawe, ale im mniejsze sie oglada tym lepiej. Koncepcyjnie to i owo niepotrzebne, technicznie troche brakow, wlasciwie chyba nawet najbardziej technika kuleje. Zupelnie niepotrzebnie zaburzyles na samym dole rytm szarfy. Rzeczywiscie zalatuje Pascalem Blanche. Ladne, ale troche za wczenie na galerie skonczonych rzeczy.
ttaaddeekk Napisano 11 Sierpień 2008 Autor Napisano 11 Sierpień 2008 dzieki za rekomendacje :) inspiracja pascalem jak najbardziej :) techniki braklo bo staralem sie skupic na ogolnym wyrazie, dodatkowo zdradze ze jest to juz spozniony prezent;)
Touch Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 Piknie;) Aczkolwiek szkoda, że już zakończyłeś nad tym pracę, bo myślę, że można było to pociągnąć na jeszcze wyższy poziom, pozostaje niedosyt;) Pozdr
maverick sheep Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 łeee takie no tadkowe :) nic dodac grat job dude ! pozdrawiam
Numinatic STUDIO Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 Za mało kontrastowe jak dla mnie. :>
dynia Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 bardzo ciekawa praca, twarz kobiety wyszła ładnie bardzo naturalnie, jedynie bym trochę rozjaśnił ciemne mjejsca na ciele postaci
snooo Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 a dla mnie mistrzostwo ;) nieczęsto widuje się takie kreacje. Nie zmarnowałeś tych 90% czasu absolutnie. Shadery świetne. Brak całkowitej czerni na obrazie ekstra wszystko matowi. Malarskość, no i wyraz! Zaimponowałeś mi. :)
Reanimator Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 Hmmm... wszystko by bylo fajnie, ale wlasnie jakos rytm jest zburzony, nikonsekwentne swiatlo psuje tez forme. Jak dla mnie do ponownego oswietlenia i bedzie git ;> :D
kots Napisano 13 Sierpień 2008 Napisano 13 Sierpień 2008 To jest bardzo fajna pracka! [Tak by zacząć. ;)] Lubię te matowe materiały. Uważam jednak, że jest nieco zbyt mroczna, mało kontrastowa. Zapewne chciałeś "złapać" przez to tajemniczy klimat? Lub coś w tym stylu. ;) Chyba niepotrzebne schowałeś elementy na samym dole. Mógłbyś je nieco odsłonić. Myślę, że to wszystko da się załatwić postprodukcją. Ech... Wrzuciłem szybko obrazek od Irfan View by pokazać o co mi mniej więcej chodzi: http://img519.imageshack.us/my.php?image=ttaaddeekkys9.jpg Wygląda teraz bardziej "Pascalowo", ale to chyba na korzyść. W ogóle przepraszam za to, że ingerowałem w wygląd Twojej grafiki! W razie czego usunę linka... Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi