Napisano 15 Luty 200421 l W ramach nudów i próby nauczenia się w ogole rysowania:P nabazgrałem ołówkiem coś takiego (nie pytajie co to jest bo sam nie wiem:)):
Napisano 20 Luty 200421 l Autor ....bazgroły ale może jakieś komentarze:)? Żebym wiedział nad czym popracować:).
Napisano 20 Luty 200421 l płaskie jak britney przed operacja. Pracuj nad perspektywa bo strasznie ci wyszła.Poza tym pociągłes jedna krecha całosc nie czuc zadnego dobrego siwatłocienia ani zrodla swiatla. Staraj sie tego unikac no i musisz sporo machac ołowikiem. Rysuj codziennie duzo :)
Napisano 20 Luty 200421 l Autor Dzięki za szczere komentarze:), możliwe, że ten efekt płaskości jest jeszcze spotęgowany tym, że \"skanować\" musiałem aparatem cyfrowym bo akurat skaner się zwalił :P(właściwie to cały czas jest zwalony:|). Co do tego rysowania codziennie to niestety nie mam zabardzo czasu:(, ale postaram się częściej coś bazgrać:)
Napisano 23 Luty 200421 l Jak to mowia, kto nie probuje niczego sie nei nauczy , pochwalam zapal , nawet z nudy , jak cos mazniesz to wrzucaj chetnie skomentuje ... piewrwsza moja uwaga , to perspektywa ! to raz, a dwa swiatlo !!!! mistrzu patrz na Cienie wygladaja tak ze albo z prawej rzucane sa, albo z lewje , a slonce swieci tylko z jednej strony jednoczesnie ... .. Pozdrawiam na dłuższą mą wypowiedz sie nie zanosi, a to ze wzgledu na to, ze zbyt ostre slowa krtytyki by padly ... ale zycze powodzenia .. i pracuj dalej ... sztuka olowka to podstawa ...