Lucas Napisano 15 Luty 2004 Napisano 15 Luty 2004 W ramach nudów i próby nauczenia się w ogole rysowania:P nabazgrałem ołówkiem coś takiego (nie pytajie co to jest bo sam nie wiem:)):
Lucas Napisano 20 Luty 2004 Autor Napisano 20 Luty 2004 ....bazgroły ale może jakieś komentarze:)? Żebym wiedział nad czym popracować:).
Cpt.Obvious Napisano 20 Luty 2004 Napisano 20 Luty 2004 płaskie jak britney przed operacja. Pracuj nad perspektywa bo strasznie ci wyszła.Poza tym pociągłes jedna krecha całosc nie czuc zadnego dobrego siwatłocienia ani zrodla swiatla. Staraj sie tego unikac no i musisz sporo machac ołowikiem. Rysuj codziennie duzo :)
Lucas Napisano 20 Luty 2004 Autor Napisano 20 Luty 2004 Dzięki za szczere komentarze:), możliwe, że ten efekt płaskości jest jeszcze spotęgowany tym, że \"skanować\" musiałem aparatem cyfrowym bo akurat skaner się zwalił :P(właściwie to cały czas jest zwalony:|). Co do tego rysowania codziennie to niestety nie mam zabardzo czasu:(, ale postaram się częściej coś bazgrać:)
grafix Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 Jak to mowia, kto nie probuje niczego sie nei nauczy , pochwalam zapal , nawet z nudy , jak cos mazniesz to wrzucaj chetnie skomentuje ... piewrwsza moja uwaga , to perspektywa ! to raz, a dwa swiatlo !!!! mistrzu patrz na Cienie wygladaja tak ze albo z prawej rzucane sa, albo z lewje , a slonce swieci tylko z jednej strony jednoczesnie ... .. Pozdrawiam na dłuższą mą wypowiedz sie nie zanosi, a to ze wzgledu na to, ze zbyt ostre slowa krtytyki by padly ... ale zycze powodzenia .. i pracuj dalej ... sztuka olowka to podstawa ...
Rekomendowane odpowiedzi