Spioch Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 Witam . Wrzucam tutaj moje pracki w ołowku ;) Uwielbiam zabawe z detalami i powstaja takie rysuneczki . tutaj wip do pierwszej pracy: http://img228.imageshack.us/my.php?image=img016kopiasi3.jpg samouczek ze mnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 Masz Pan czasu, żeby to wszystko tak podziobać. Nie wiem tylko czy to dobre, tak podpisywać się pod kopią (praktycznie kropka w kropkę) cudzego zdjęcia. Patrzeć umiesz, teraz pokaż, że umiesz tworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Hej Śpiochu, witaj na forum :) Cóż, sam jestem przeciw 'kserowaniu' zdjęć ołówkiem, choć naprawdę masz wprawione oko. Niektórzy zachwycają się Nicco di Mattia bo robi dosyć dokładnie kopie, ale (jak dla mnie) jest znacznie gorszy niż wiele użytkowników tego forum, chociaż może dlatego że nigdy nie widziałem jego 'twórczych' prac Podpisuję się pod Szalonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maverickI Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 Pierwsza praca wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 no fajne fajne, warsztat jest i to pozadny, jezeli chce sie robic tworcze prace to juz chyba nie olowkiem(przynajmniej ja uwazam to za niewygodna technike), podziwiam ludzi ktorzy maja cierpliwosc do takich rysunow, jeden pewnie zajmuje 10-20h albo i wiecej, ja bym sie pozygal, 2 -3h to dla mnie max jezeli chodzi o olowek;] pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 Również przyłączam się do powitań i pozazdrościć cierpliwości, ;). //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 (edytowane) No witamy:) Moim zdaniem najważniejsza jest siła wyrazu. Ogólnie podziwiam za cierpliwość, umiejętności też masz, ale podpisuję się pod "apelem" prrrszalonego. Pozdrawiam:) Edytowane 19 Wrzesień 2008 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spioch Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Tutaj moj nanowszy rysuneczek,tydzien rysowania po kilka godzin dziennie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 a to w ogóle jest cały ołówek? bo mi to chwilami też jakimś precyzyjnym węglem albo farbką pachnie;) no no-panie,jak Ty tak rysujesz z foty,to faktycznie chcę zobaczyć tą własną twórczość-to musiałoby być naprawdę niezłe:) kurczę-może poka jakiś spontaniczny portret,albo jakąś przyrodę jak masz:) No i poopowiadaj coś o technice -chętnie się dowiem skąd ten realistic shading uzyskujesz?czym cieniujesz?opowiedz jakich metod używasz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 A ten ostatni jest z natury czy z foty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 kozackie ołówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi