Pawel Lipka Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 (edytowane) Cześć wszystkim :) Jakiś czas temu w ramach przygotowań do większej produkcji stworzyliśmy krótki film pt. "Agry Bagry". Film ten znalazł rozwinięcie w produkcji którą aktualnie mamy na warsztacie. Jednak poza ogólną ideą nie przypomina już w swej formie tego co tutaj widać. Spotkałem się jednak z pozytywnymi opiniami wśród znajomych i uznałem że warto pokazać go także tutaj. Film powstał już jakiś czas temu, ale zupełnie o nim zapomniałem:) Ma kilka niedociągnięć w prowadzeniu akcji, ale nie zakładaliśmy wprowadzenia go szerzej do wglądu, dlatego przymknąłem oko na różne sprawy. Niemniej jednak nie dominują one nad całością. Zapraszam do obejrzenia: http://www.agrybagry.pl Przy okazji zapraszam na http://www.actionheroes.pl Pozdrawiam serdecznie, Paweł :) Edytowane 18 Sierpień 2008 przez Pawel Lipka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Trochę jak po "kwasie", ale przyjemnie się ogląda (jak już się przyzwyczai do tych kolorów i animacji, pod koniec robią się nawet przyjemne :)). Bardzo podobało mi się to drzewo, o które rozbija się główny bohater! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 przesadzasz troche z tymi niedociągnieciami, bez przesady znowu ;) Bardzo fajnie sie ogląda, fajna stylizacja i wogóle. Musze powiedziec tylko ze nie mogłem w 100% skupić sie na fabule bo poziom natęzenia muzyki (albo muzyka sama w sobie) jakoś tak wyszedł na pierwszy plan za bardzo, takie mam odczucie. Ale nie ma co krecic nosem bo to kawał solidnej roboty jest! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guufox Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Na jakim sofcie to bylo robione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 kiedys juz to widzialem ;) bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Bardzo fajne :) Prowadzenie kamery i montarz szfankuja... ale wypalcie to na klisze, i slijcie to na wszystkie mozliwe konkursy, w mozabwle, w afryce w indiach i gdzie tam jeszcze. Chwalcie sie tym, ze zostaliscie zakwalifikowani do jakiegos gownianianego konkursu.iJakas nominacja, niewazne. Grunt, zebyscie nabili sobie bonusow.Ludzi sie nie znaja,wazne dla nich jest to, ze cokolwiek osiagneliscie w konkursach. Howk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HansKloss Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Agresja to lubie :) Ogolnie movie spoko ale niczym nie zachwyca.Wkurzajaca muzyczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brat kuzyna mojej ciotki Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Zbyszek, wg mnie technika zawsze jest na drugim miejscu po EMOCJACH (jakie film wzbudza). A tu sa one fajne i pozytywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santi_Animator Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Animacja i grafika już sama w sobie pokazuje że jest skierowana do najmłodszych i uważam że odwaliliście kawał pożądnej roboty, ponieważ wasza praca jest lepsza od niektórych bajek emitowanych na TVP jako dobranocka. Bardzo miło się ogląda i nie widziałem nic do czego można było by się doczepic :) A główny bohater podczas studiowania książki przypomniał mi "Sztuke Spadania" :P Świetna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 Gdzieś już to widziałem, hmm chyba w TV mi sie podoba, bardzo dobra animacja zwłaszcza taniec postaci, nogi się trochę zanim ciągły podczas biegu, ale to detal pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 Zawsze ktos wygrzebie trupa sprzed miesiecy.... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brat kuzyna mojej ciotki Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 lepszy od wielu "żyjących" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi