Napisano 17 Sierpień 200816 l Cześć wszystkim :) Jakiś czas temu w ramach przygotowań do większej produkcji stworzyliśmy krótki film pt. "Agry Bagry". Film ten znalazł rozwinięcie w produkcji którą aktualnie mamy na warsztacie. Jednak poza ogólną ideą nie przypomina już w swej formie tego co tutaj widać. Spotkałem się jednak z pozytywnymi opiniami wśród znajomych i uznałem że warto pokazać go także tutaj. Film powstał już jakiś czas temu, ale zupełnie o nim zapomniałem:) Ma kilka niedociągnięć w prowadzeniu akcji, ale nie zakładaliśmy wprowadzenia go szerzej do wglądu, dlatego przymknąłem oko na różne sprawy. Niemniej jednak nie dominują one nad całością. Zapraszam do obejrzenia: http://www.agrybagry.pl Przy okazji zapraszam na http://www.actionheroes.pl Pozdrawiam serdecznie, Paweł :) Edytowane 18 Sierpień 200816 l przez Pawel Lipka
Napisano 17 Sierpień 200816 l Trochę jak po "kwasie", ale przyjemnie się ogląda (jak już się przyzwyczai do tych kolorów i animacji, pod koniec robią się nawet przyjemne :)). Bardzo podobało mi się to drzewo, o które rozbija się główny bohater! :)
Napisano 17 Sierpień 200816 l przesadzasz troche z tymi niedociągnieciami, bez przesady znowu ;) Bardzo fajnie sie ogląda, fajna stylizacja i wogóle. Musze powiedziec tylko ze nie mogłem w 100% skupić sie na fabule bo poziom natęzenia muzyki (albo muzyka sama w sobie) jakoś tak wyszedł na pierwszy plan za bardzo, takie mam odczucie. Ale nie ma co krecic nosem bo to kawał solidnej roboty jest! Pozdro
Napisano 18 Sierpień 200816 l Bardzo fajne :) Prowadzenie kamery i montarz szfankuja... ale wypalcie to na klisze, i slijcie to na wszystkie mozliwe konkursy, w mozabwle, w afryce w indiach i gdzie tam jeszcze. Chwalcie sie tym, ze zostaliscie zakwalifikowani do jakiegos gownianianego konkursu.iJakas nominacja, niewazne. Grunt, zebyscie nabili sobie bonusow.Ludzi sie nie znaja,wazne dla nich jest to, ze cokolwiek osiagneliscie w konkursach. Howk!
Napisano 18 Sierpień 200816 l Agresja to lubie :) Ogolnie movie spoko ale niczym nie zachwyca.Wkurzajaca muzyczka
Napisano 8 Grudzień 200816 l Zbyszek, wg mnie technika zawsze jest na drugim miejscu po EMOCJACH (jakie film wzbudza). A tu sa one fajne i pozytywne.
Napisano 8 Grudzień 200816 l Animacja i grafika już sama w sobie pokazuje że jest skierowana do najmłodszych i uważam że odwaliliście kawał pożądnej roboty, ponieważ wasza praca jest lepsza od niektórych bajek emitowanych na TVP jako dobranocka. Bardzo miło się ogląda i nie widziałem nic do czego można było by się doczepic :) A główny bohater podczas studiowania książki przypomniał mi "Sztuke Spadania" :P Świetna robota
Napisano 9 Grudzień 200816 l Gdzieś już to widziałem, hmm chyba w TV mi sie podoba, bardzo dobra animacja zwłaszcza taniec postaci, nogi się trochę zanim ciągły podczas biegu, ale to detal pzdr...