Skocz do zawartości

Postać 3d: Smoczek:) - kolejny smoczek

Featured Replies

Napisano

Robi wrazenie. Jedyne co moim zdaniem nie za bardzo pasuje to wyglad tekstur jakby byly \"malowane farbami\". Jak pierwszy raz zobaczylem oteksturowanego to mi smok z warhammera figurkowego sie skojarzyl. Nie robi wrazenia jakby byl zywy.

• Odpowiedzi 57
  • Wyświetleń 5,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Wygladają jakby byly malowane bo tak własnie powstały. Chcę zeby smoczek, jak i pozniej animka mialy \"rysunkowy charakter, to nie bitwa z dinozaurami zebym się musiał silić na realizm:). Giorgione - nad bumpem popracowac musze, na razie robi za niego mapa diffuse:P

A mapka ponizej:

Pozdrawiam

Napisano

No no dla mnie jest super!!!! W czum robiłeś ta texturke??

pozdro

KAIN

Napisano

smok zaje****y... czekam na dalsze rendery.... powiem Ci, że może zrobisz konkurencję twórcom najdroższego polskiego filmu FANTASY..... a przynajmniej widocznemu tam plastikowo-sraczkowatemu smokowi (który podobno z założenia miał być złoty)

Napisano
  • Autor

W wolnej chwili wyzeźbiłem kolejnego smoka, zeby eryk nie czuł się samotny:) wakacje chwila wolnego to zabrałem sie do Mojego Wielkiego Projektu;-) uwagi mile widziane.

Poprzedni ma sie bardzo dobrze jakby kto pytał, męczę się z rigiem wiec nie ma co za bardzo pokazywać. przypuszczam ze moje proby animatorskie też porywajace nie będą więc na razie nie bede sie nimi epatował:)

Napisano

jego twarz i ogon troszke mi sie nie podobaja...ale po za tym swietna robota..

oczywiscie czekam na teksturki :)

pozdrowienia

Napisano

śliczny smoczek, mam nadizeje żę jego kolorki rónież bendą śliczne. :)

PS: mogę pogłaskąć? :)