Napisano 3 Marzec 200421 l Robi wrazenie. Jedyne co moim zdaniem nie za bardzo pasuje to wyglad tekstur jakby byly \"malowane farbami\". Jak pierwszy raz zobaczylem oteksturowanego to mi smok z warhammera figurkowego sie skojarzyl. Nie robi wrazenia jakby byl zywy.
Napisano 3 Marzec 200421 l Autor Wygladają jakby byly malowane bo tak własnie powstały. Chcę zeby smoczek, jak i pozniej animka mialy \"rysunkowy charakter, to nie bitwa z dinozaurami zebym się musiał silić na realizm:). Giorgione - nad bumpem popracowac musze, na razie robi za niego mapa diffuse:P A mapka ponizej: Pozdrawiam
Napisano 8 Marzec 200421 l smok zaje****y... czekam na dalsze rendery.... powiem Ci, że może zrobisz konkurencję twórcom najdroższego polskiego filmu FANTASY..... a przynajmniej widocznemu tam plastikowo-sraczkowatemu smokowi (który podobno z założenia miał być złoty)
Napisano 12 Lipiec 200420 l Autor W wolnej chwili wyzeźbiłem kolejnego smoka, zeby eryk nie czuł się samotny:) wakacje chwila wolnego to zabrałem sie do Mojego Wielkiego Projektu;-) uwagi mile widziane. Poprzedni ma sie bardzo dobrze jakby kto pytał, męczę się z rigiem wiec nie ma co za bardzo pokazywać. przypuszczam ze moje proby animatorskie też porywajace nie będą więc na razie nie bede sie nimi epatował:)
Napisano 13 Lipiec 200420 l jego twarz i ogon troszke mi sie nie podobaja...ale po za tym swietna robota.. oczywiscie czekam na teksturki :) pozdrowienia
Napisano 13 Lipiec 200420 l śliczny smoczek, mam nadizeje żę jego kolorki rónież bendą śliczne. :) PS: mogę pogłaskąć? :)