Dr. eA Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 Robi wrazenie. Jedyne co moim zdaniem nie za bardzo pasuje to wyglad tekstur jakby byly \"malowane farbami\". Jak pierwszy raz zobaczylem oteksturowanego to mi smok z warhammera figurkowego sie skojarzyl. Nie robi wrazenia jakby byl zywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 3 Marzec 2004 Autor Share Napisano 3 Marzec 2004 Wygladają jakby byly malowane bo tak własnie powstały. Chcę zeby smoczek, jak i pozniej animka mialy \"rysunkowy charakter, to nie bitwa z dinozaurami zebym się musiał silić na realizm:). Giorgione - nad bumpem popracowac musze, na razie robi za niego mapa diffuse:P A mapka ponizej: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 jaka rozdzielczosc ma ta tekstura w orginale???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAIN Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 No no dla mnie jest super!!!! W czum robiłeś ta texturke?? pozdro KAIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 smok zaje****y... czekam na dalsze rendery.... powiem Ci, że może zrobisz konkurencję twórcom najdroższego polskiego filmu FANTASY..... a przynajmniej widocznemu tam plastikowo-sraczkowatemu smokowi (który podobno z założenia miał być złoty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 12 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2004 W wolnej chwili wyzeźbiłem kolejnego smoka, zeby eryk nie czuł się samotny:) wakacje chwila wolnego to zabrałem sie do Mojego Wielkiego Projektu;-) uwagi mile widziane. Poprzedni ma sie bardzo dobrze jakby kto pytał, męczę się z rigiem wiec nie ma co za bardzo pokazywać. przypuszczam ze moje proby animatorskie też porywajace nie będą więc na razie nie bede sie nimi epatował:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 13 Lipiec 2004 Share Napisano 13 Lipiec 2004 jego twarz i ogon troszke mi sie nie podobaja...ale po za tym swietna robota.. oczywiscie czekam na teksturki :) pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 13 Lipiec 2004 Share Napisano 13 Lipiec 2004 śliczny smoczek, mam nadizeje żę jego kolorki rónież bendą śliczne. :) PS: mogę pogłaskąć? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi