Trybal Napisano 20 Sierpień 2008 Napisano 20 Sierpień 2008 Witam... Stworzyłem oto takiego Szmaciaka z zamiarem zanimowania go :) Dlatego też wsadziłem go do WIP'a, a nie do galerii ponieważ będzie jeszcze parę renderków przedstawiających scenę zawartą w animacji. Wzorowałem się na szmacianych lalkach występujacych w reklamie Opla Corsy wykrzykujące co chwilę c'mon... Niezwykle spodobał mi się ten motyw dlatego więc postanowiłem stworzyć coś związanego z nim :)
Sebastian Ozga Napisano 20 Sierpień 2008 Napisano 20 Sierpień 2008 Mapowanie musisz jeszcze poprawić. Pokaż siatkę, bo wydaje mi się, że jak do animacji to bardzo ubogo. Nie wiem, czy poly nóg nie wchodzą do brzucha.
naeq Napisano 20 Sierpień 2008 Napisano 20 Sierpień 2008 No i przydał by mu się lepszy materiał, taki bump to duża przesada
Trybal Napisano 20 Sierpień 2008 Autor Napisano 20 Sierpień 2008 Proszę tutaj siateczka :) Starałem się modelować w oszczędny sposób, tak żeby potem nie utrudniać sobie mapowania... Tak zgadza się, niektóre polygony wchodzą w brzuch :/ Właśnie nie wiem dlaczego, już tak kombinowałem z bipedem, że już sam nie wiem :/ Może nie trzeba zaraz materiału zmieniać :P Ale rzeczywiście z bumpem to przesadziłem ;] Przy nastepnym renderingu to poprawie :)
Trybal Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Napisano 29 Sierpień 2008 Ta praca nie jest po to, żeby pochwalić się maksymalnym skillem... To jest taka o lekka praca, robiłem ją gdy mi się nudziło w przerwie większych projektów...
Rekomendowane odpowiedzi