Napisano 20 Sierpień 200816 l Witam... Stworzyłem oto takiego Szmaciaka z zamiarem zanimowania go :) Dlatego też wsadziłem go do WIP'a, a nie do galerii ponieważ będzie jeszcze parę renderków przedstawiających scenę zawartą w animacji. Wzorowałem się na szmacianych lalkach występujacych w reklamie Opla Corsy wykrzykujące co chwilę c'mon... Niezwykle spodobał mi się ten motyw dlatego więc postanowiłem stworzyć coś związanego z nim :)
Napisano 20 Sierpień 200816 l Mapowanie musisz jeszcze poprawić. Pokaż siatkę, bo wydaje mi się, że jak do animacji to bardzo ubogo. Nie wiem, czy poly nóg nie wchodzą do brzucha.
Napisano 20 Sierpień 200816 l Autor Proszę tutaj siateczka :) Starałem się modelować w oszczędny sposób, tak żeby potem nie utrudniać sobie mapowania... Tak zgadza się, niektóre polygony wchodzą w brzuch :/ Właśnie nie wiem dlaczego, już tak kombinowałem z bipedem, że już sam nie wiem :/ Może nie trzeba zaraz materiału zmieniać :P Ale rzeczywiście z bumpem to przesadziłem ;] Przy nastepnym renderingu to poprawie :)
Napisano 29 Sierpień 200816 l Autor Ta praca nie jest po to, żeby pochwalić się maksymalnym skillem... To jest taka o lekka praca, robiłem ją gdy mi się nudziło w przerwie większych projektów...