Karkosik Napisano 23 Sierpień 2008 Share Napisano 23 Sierpień 2008 Mam taki problem mam blueprint'a Fiata 127 w rozdzielczości 1200x777 a gdy wkładam go na plane'a to mi robi go niewyraźnego. Nie wiem w czym tkwi problem:( Jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem chętnie go wysłucham. Z góry Dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 23 Sierpień 2008 Share Napisano 23 Sierpień 2008 ja wiem: customize->preferences->vieports->configure drivers->zaznaczyc oba "match bitmap size as closely as possible" Witaj na forum i zapoznaj się z FAQ: http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=49 znajdziesz tam odpowiedź (click!) na to właśnie pytanie oraz na wiele innych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 23 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2008 Dzięki;).Jednak twój nick nijak ma sie do twojej wiedzy;) Jeszcze raz wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 23 Sierpień 2008 Share Napisano 23 Sierpień 2008 To nie wiedza, to są podstawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi