ReflectVision Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Napisano 8 Wrzesień 2008 studio do zjechania w 1 poscie, obiecalem paru osobom ze bedzie czarne wiec musialem sie wywiazac :)
Loozack Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Wygląda prawie jak fotka :) Ale kilka rzeczy do zjechania też jest rzeczywiście, hehe... widzę, że niestety ale dalej przód auta jest ciemny i bardziej w oczy rzuca się bok i góra, przez co render troszkę traci na braku głębi... ale poza tym pierwsza klasa. A w ogóle to dałbyś w końcu jakieś inne ujęcia, ja chce zobaczyć tyłeczek i bok w tym studio (na zewnątrz też) :P Pozdrawiam!
kliment woroszyłow Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 mówiłem mu to samo juz.... ciagle ten przód pokazuje..a my chcemy tyłeczek!:D EDIT: wiem.. pewnie wnętrza nie zrobił tylko fotke wkleił i teraz sie wstydzi ;)
darkness87 Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 doczepie sie troche nie wiem czy tak ma byc czy to jakis blad ale nad dolnym grilem kawalek karoseri ma jakies dziwne zagiecie. ps tak po za tym to ladnie :)
Homa Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 ... no gdyby nie to tło, to nawet mogłoby sie podobać :-P good job man!!! respect! dołączam się do prośby o inne widoki (tył/bok)
FF Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Studio nie kopie tak po głowie jak poprzednie ale i tak mocne.
Rekomendowane odpowiedzi