FF Napisano 27 Sierpień 2008 Napisano 27 Sierpień 2008 (edytowane) Witam! Postanowiłem dokończyć zaczęty wcześniej projekt. Wiem że dużo osób by chciało ale proszę żeby nie nie robić takiego festiwalu postprodukcji jak ostatnio. Pozdrawiam! PS: zapomniałem podziękować Bubu za pomoc jak zwykle:P Edytowane 27 Sierpień 2008 przez FF
Touch Napisano 27 Sierpień 2008 Napisano 27 Sierpień 2008 proszę żeby nie nie robić takiego festiwalu postprodukcji jak ostatnio. Freedom, ale dlaczegoooo? ;) Nieostre i trochę nie ma kopa;) Ale model spox;)
kliment woroszyłow Napisano 27 Sierpień 2008 Napisano 27 Sierpień 2008 a mnie sie podoba... dorobiłeś widzę lampę i daszek... lepiej .
ReflectVision Napisano 27 Sierpień 2008 Napisano 27 Sierpień 2008 tak jak Touch + podloze plaskie.. jakos nijak do ostatniego mustanga :)
FF Napisano 27 Sierpień 2008 Autor Napisano 27 Sierpień 2008 jakos nijak do ostatniego mustanga :) I to mnie najbardziej martwi...:(
kliment woroszyłow Napisano 27 Sierpień 2008 Napisano 27 Sierpień 2008 (edytowane) .. jakos nijak do ostatniego mustanga :) bo to plymuth jest :) brak ostrosci nawet by mi pasował gdyby to jeszcze przerobić na zniszczona stara fotke. EDIT: wracaj Janek do stoczni bo sie niecierpliwie;) Edytowane 27 Sierpień 2008 przez kliment woroszyłow
Stachu Napisano 27 Sierpień 2008 Napisano 27 Sierpień 2008 tło jest fotorealistyczne (o ile nie jest to fotka) ale auto juz ne do końca. tzn materiał lakieru i szyb. ale tak ogolnie to suuuper.
ReflectVision Napisano 27 Sierpień 2008 Napisano 27 Sierpień 2008 Freedom nie martw sie i tak jestes moim mastah, tak jak reszta wymiataczy i tak jak burun wyzej :) tło jest fotorealistyczne (o ile nie jest to fotka) ale auto juz ne do końca. wszystko modelowane procz chmur :p
Gość AT7 Napisano 27 Sierpień 2008 Napisano 27 Sierpień 2008 No niezła bryka ! Ogólnie szkoda ze już nie będzie poprawek ale i tak wyszło przyzwoicie :)
hcpiter Napisano 27 Sierpień 2008 Napisano 27 Sierpień 2008 takie dziwne ;) Niby fajne a niby nie, chyba przez to ze oobrazek nieostry jest i textura ziemi jakas rozjechana wyszla no i taka nudna kolorystyka. Ogolnie spoko ale poprzednio bylo o niebo lepiej
kannu Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 serwus :) autko mi sie podoba , fajnie zrobione. ziemia mniej. ale autko fajne :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
dynia Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 średnia praca model ładny, tylko ta prezentacja z bardzo rozmyte i kolorystyka trochę za jednolita
Pawelkos Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 Model ladny, ale materialy na nim troche gorsze, a konkretnie nie widzi mi sie lakier i opony. Za potrzebna lub w ogole nie potrzeban aberacja, a jesli koniecznie juz ja chciales dodac to mogles to bardziej ustylizowac na stara fotografie, ale autko mi sie podobac ;)
Homa Napisano 29 Sierpień 2008 Napisano 29 Sierpień 2008 Straszliwy ze mnie amator - myślę sobie, jak tak czytam powyższe komentarze, bo... mnie się pracka bardzo podoba - scenka, kolorystyka, model, render - b. fajny klimacik!!! Zawsze można się doczepić, że naprzykład przedni słupek rdzewieje :-P), ale przy całokształcie wykonanaj pracy... hmm po co? Dobra robota FF! Pozdr.
ReflectVision Napisano 29 Sierpień 2008 Napisano 29 Sierpień 2008 dobrze homa prawi, aa sie posypalo :)
FF Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Napisano 29 Sierpień 2008 Dzieki za komentarze Reflect - poprzednia wypowiedź nie brzmi zbyt wiarygodnie ale mimo wszystko miło czytać takie rzeczy:P Homa - Dzieki:D Słupek był renderowany osobno na kosmicznych ustawieniach ale to i tak nic nie dało bo tam sie akurat słońce odbija na całej długości i tak już musi być:)
Rekomendowane odpowiedzi