Napisano 27 Sierpień 200816 l Witam! Postanowiłem dokończyć zaczęty wcześniej projekt. Wiem że dużo osób by chciało ale proszę żeby nie nie robić takiego festiwalu postprodukcji jak ostatnio. Pozdrawiam! PS: zapomniałem podziękować Bubu za pomoc jak zwykle:P Edytowane 27 Sierpień 200816 l przez FF
Napisano 27 Sierpień 200816 l proszę żeby nie nie robić takiego festiwalu postprodukcji jak ostatnio. Freedom, ale dlaczegoooo? ;) Nieostre i trochę nie ma kopa;) Ale model spox;)
Napisano 27 Sierpień 200816 l tak jak Touch + podloze plaskie.. jakos nijak do ostatniego mustanga :)
Napisano 27 Sierpień 200816 l Autor jakos nijak do ostatniego mustanga :) I to mnie najbardziej martwi...:(
Napisano 27 Sierpień 200816 l .. jakos nijak do ostatniego mustanga :) bo to plymuth jest :) brak ostrosci nawet by mi pasował gdyby to jeszcze przerobić na zniszczona stara fotke. EDIT: wracaj Janek do stoczni bo sie niecierpliwie;) Edytowane 27 Sierpień 200816 l przez kliment woroszyłow
Napisano 27 Sierpień 200816 l tło jest fotorealistyczne (o ile nie jest to fotka) ale auto juz ne do końca. tzn materiał lakieru i szyb. ale tak ogolnie to suuuper.
Napisano 27 Sierpień 200816 l Freedom nie martw sie i tak jestes moim mastah, tak jak reszta wymiataczy i tak jak burun wyzej :) tło jest fotorealistyczne (o ile nie jest to fotka) ale auto juz ne do końca. wszystko modelowane procz chmur :p
Napisano 27 Sierpień 200816 l No niezła bryka ! Ogólnie szkoda ze już nie będzie poprawek ale i tak wyszło przyzwoicie :)
Napisano 27 Sierpień 200816 l takie dziwne ;) Niby fajne a niby nie, chyba przez to ze oobrazek nieostry jest i textura ziemi jakas rozjechana wyszla no i taka nudna kolorystyka. Ogolnie spoko ale poprzednio bylo o niebo lepiej
Napisano 28 Sierpień 200816 l serwus :) autko mi sie podoba , fajnie zrobione. ziemia mniej. ale autko fajne :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 28 Sierpień 200816 l średnia praca model ładny, tylko ta prezentacja z bardzo rozmyte i kolorystyka trochę za jednolita
Napisano 28 Sierpień 200816 l Model ladny, ale materialy na nim troche gorsze, a konkretnie nie widzi mi sie lakier i opony. Za potrzebna lub w ogole nie potrzeban aberacja, a jesli koniecznie juz ja chciales dodac to mogles to bardziej ustylizowac na stara fotografie, ale autko mi sie podobac ;)
Napisano 29 Sierpień 200816 l Straszliwy ze mnie amator - myślę sobie, jak tak czytam powyższe komentarze, bo... mnie się pracka bardzo podoba - scenka, kolorystyka, model, render - b. fajny klimacik!!! Zawsze można się doczepić, że naprzykład przedni słupek rdzewieje :-P), ale przy całokształcie wykonanaj pracy... hmm po co? Dobra robota FF! Pozdr.
Napisano 29 Sierpień 200816 l Autor Dzieki za komentarze Reflect - poprzednia wypowiedź nie brzmi zbyt wiarygodnie ale mimo wszystko miło czytać takie rzeczy:P Homa - Dzieki:D Słupek był renderowany osobno na kosmicznych ustawieniach ale to i tak nic nie dało bo tam sie akurat słońce odbija na całej długości i tak już musi być:)