miriam Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 TYP: PLAKAT FILMOWY Sonda: Adventure Movie Poster! Po nieco przedłużonym terminie czas na finał 4 rozgrywki Challenge Corner. Tym razem w mini batalii wzięło udział 8 uczestników z czego 4 dotarło do końca. Wszystkim Serdecznie Gratuluję i Zapraszam do Głosowania na najlepszą pracę. ;). Tym samym Chciałbym Przypomnieć iż Zwycięzca typuje temat oraz rodzaj kolejnej potyczki. Poniżej Lista Nominowanych:
miriam Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 małe zamieszanko z samego ranka :) ale głos również na Marduka
rosikowski Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 a ja na Athega, podoba mi się kompozycja i w końcu jego film dostał American Movie Award ...xD Edit: Szkoda że nie zdążyłeś obywatelu Miriam
miriam Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 ee biedy nie ma :) będą następne, wczoraj po prostu za niskie pH było i sprzymierzenie sił mocno wrogich, a to nauczka coby na ostatni dzień niczego nie zostawiać ;). Dzięki //Pozdr.
atheg Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Moj glos rowniez na Marduka. Bardzo duza sprawnosc rysunkowa, fajne wyczucie kolorow, dobra kompozycja. Gratuluje i bede czekal na kolejne bitwy zeby skrzyzowac piora :) rosikowski - Dziekuje :) Pozdrawiam
Proto Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Moj glos na prace Atheg'a, najbardziej filmowa, fajna kompozycja i klimacik :).
atheg Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 (edited) Chyba dwie prace z sondy zniknely??? :) albo mi sie cos zle wyswietla... Edited September 1, 2008 by atheg
Marduk Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Zniknęły. I to akurat nasze ;). Ktoś sabotaż dokonał ;].
nicponim Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 ortheza i nikt inny! sa glowni bohaterowie, jest(jak sadze) podzial na dobrych(z przodu) i zlych(pan w okularkach), typowy plakat, patrze i wiem jakiego filmu mam sie spodziewac. Marduk-fajnie smyrniete,ale jak na plakat filmu ktory ma przyciagac do obejrzenia to troche za malo sie tam dzieje suma sumarow, z wszystkich przeszedlbym sie na "planete";]
atheg Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Mimo znikniecia Twojej pracy z watku, mysle, ze juz powoli mozna ci gratulowac zwyciestwa :) Tak wiec Marduk, gratuluje. Pozdrowienia i podziekowania jescze raz dla wszystkich, ktorzy brali udzial w bitwie. Bardzo dziekuje tez za glosy.
ortheza Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 nicponim dzieki :) troche mi poprawilo humor, bo mi sie juz pod koniec robienia przestal podobac ten obrazek.
miriam Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 ee nic nie znikło :), 4 prace były i 4 prace wiszą odświeżyć trza przeglądarkę może jakieś problemy z imageshackiem są. //Pozdr.
miriam Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 I tak oto kolejnym Zwycięzcą Challenge Corner Został MARDUK Serdecznie Gratulujemy ;). Czekam na temat i jedziemy dalej.
Proto Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Gratulacje :). Mimo, ze nie moj glos to zasluzenie, od strony warsztatowej na pewno najlepsza praca :).
Marduk Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Dzięki wszystkim. Podesłałem nowy temat. Wieczorem powinien już być. Mam nadzieje, że się spodoba ;).
atheg Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Zdecydowane gratulacje. Zasluzone zwyciestwo. Czekam z niecierpliwoscia na temat jaki nam Marduk wysmazy. Pozdrowienia
Recommended Posts