Uriel Napisano 2 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2011 szkic, czerń i biel i na koniec podmalówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThoR_ Napisano 2 Styczeń 2011 Share Napisano 2 Styczeń 2011 coraz lepsze kolorowe prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 2 Styczeń 2011 Share Napisano 2 Styczeń 2011 (edytowane) co te obrazki takie rozmazane? na jakiej rozdziałce robisz? a próbowałeś jakoś odważniej wkraczać z kolorem, na wcześniejszym etapie? ciągle daje się zauważyć efekt kolorowanki Edytowane 2 Styczeń 2011 przez Bedyk fd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 2 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2011 (edytowane) to akurat robiłem w nieco większej niż było na stronę wrzucone, a tak poza to jak zawsze wyostrzyć zapomniałem, a odnośnie kolorowanki to malowanie po czarno białym jest mi obce nigdy mnie efekt nie zadawala, niby jak rysuje w kolorkach jest lepiej ale ciężko zacząć Edytowane 2 Styczeń 2011 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 kurde ta pani http://max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=76581&d=1293481863 BARDZO mi przypadła do gustu, ładne wykończenie :> a ostatnia praca byłaby lepsza bez takiego kłaka z głowy :D no i KOM-PO-ZY-CJA! jakby był ten kadr bardziej panoramiczny wyglądałoby to zdecydowanie ciekawiej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 12 Luty 2011 Autor Share Napisano 12 Luty 2011 dzięki telthona teraz coś na CHC ciągle WIP speed zrobiony po to bym wiedział jak może wyglądać praca z kolorkami i lineart i jeszcze masa pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 12 Luty 2011 Share Napisano 12 Luty 2011 goblin/troll szałowy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi