Napisano 2 Styczeń 201114 l co te obrazki takie rozmazane? na jakiej rozdziałce robisz? a próbowałeś jakoś odważniej wkraczać z kolorem, na wcześniejszym etapie? ciągle daje się zauważyć efekt kolorowanki Edytowane 2 Styczeń 201114 l przez Bedyk fd
Napisano 2 Styczeń 201114 l Autor to akurat robiłem w nieco większej niż było na stronę wrzucone, a tak poza to jak zawsze wyostrzyć zapomniałem, a odnośnie kolorowanki to malowanie po czarno białym jest mi obce nigdy mnie efekt nie zadawala, niby jak rysuje w kolorkach jest lepiej ale ciężko zacząć Edytowane 2 Styczeń 201114 l przez Uriel
Napisano 4 Styczeń 201114 l kurde ta pani http://max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=76581&d=1293481863 BARDZO mi przypadła do gustu, ładne wykończenie :> a ostatnia praca byłaby lepsza bez takiego kłaka z głowy :D no i KOM-PO-ZY-CJA! jakby był ten kadr bardziej panoramiczny wyglądałoby to zdecydowanie ciekawiej :>
Napisano 12 Luty 201114 l Autor dzięki telthona teraz coś na CHC ciągle WIP speed zrobiony po to bym wiedział jak może wyglądać praca z kolorkami i lineart i jeszcze masa pracy