adek Napisano 4 Wrzesień 2008 Napisano 4 Wrzesień 2008 Serwis CGArena zamieścił 3-częściowy wideotutorial o modelowaniu ciała kobiety w programie 3ds max. Więcej...
Gotham Napisano 4 Wrzesień 2008 Napisano 4 Wrzesień 2008 Nie mam koncepcji po co promować tutorial którego finalna część jest reklamowana takim obrazkiem: http://www.cgarena.com/freestuff/tutorials/max/bodymodeling/header3.jpg Może ma jakieś wartości merytoryczne (nie oglądałem) ale w sieci naprawdę nie brakuje dużo lepszych materiałów (zrobionych przez nieporównywalnie lepsze osoby). Pozdrawiam,
Hindus Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 o w morde... to nawet ja bym to zrobił xD myslałem ze to tylko part 1 tak wyglada a potem sie rozkręcą.. no to faktycznie pojechali po bandzie..
Reanimator Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 nie no, moze na koncu konczy sie tak, jka ta po prawej? Swoja droga to raczej modelowanie ciala gumowej lalki z sexshopu, niz kobiety. Tutoriale musza przestac robic mlodociani onanisci ;>
bartolomeo Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 nie no, moze na koncu konczy sie tak, jka ta po prawej? Swoja droga to raczej modelowanie ciala gumowej lalki z sexshopu, niz kobiety. Tutoriale musza przestac robic mlodociani onanisci ;> nigdy! ......;)
JmTm00 Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 (edytowane) slychać z akcentu ze kolega z kraju co to u nich kobitki chodzą w tych czarnych togach...to skąd on ma wiedzieć jak wygląda babka :D....a refki to tylko zeby bylo bardziej pro :D EDIT: "Zbrush is very powerfull tool, i mean more like sketching" Edytowane 5 Wrzesień 2008 przez JmTm00
Rekomendowane odpowiedzi