Kub@ Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 twarz aktorki zgadniecie której ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 Timothy Dalton? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 z twarzy podobna zupełnie do nikogo:) ale jak mialbym szczelać to angelina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 21 Luty 2004 Autor Share Napisano 21 Luty 2004 No to miała być Angelina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 j wiem to angelina joplie,... poznalem po ustach... reszta niepodobna ale same usta tak... dobra robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 oj kiepsciutko ... a ustai tak odbiegaja od ust angeliny - gdzie ta jej slynna kreseczka? :D - w dodatku zakryles sie czarnobialym renderem a jak wiadomo co czarnobialem przewaznie wyglada lepiej bo nie ma takiej rozbieznosci kolorow i wszystko jest bardziej zlane.. :) Popracuj nad ksztaletm texturami i realizmeme :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 21 Luty 2004 Autor Share Napisano 21 Luty 2004 hehe, rozgryzłeś mnie :P niestety w teksturowaniu czuję się cieńko, następną twarz będę na pewno dokładniej robił, tylko muszę jeszcze pomyśleć kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 Chyba najlepiej nikogo. Wtedy nikt się nie będzie czepia, że nie podobne. ;) To jest Angelina? :-I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 charles bronson? 8D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 Brwi tragiczne,brazil tragiczny (na szyi):( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 21 Luty 2004 Autor Share Napisano 21 Luty 2004 dzięki za konstruktywne komentarze [lol2] to ja może lepiej wezmę się za jakiś samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snakeq Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 Dobrze jest, a samochodów dosyć dużoo jest już na forum więc proponuje wziąść się za coś innego :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 23 Luty 2004 Share Napisano 23 Luty 2004 Ogólnie jest oki... ale jak zwykle diabeł tkwi w szegółach a tu i zabrakło.. i to boleśnie. Co do podobieńtwa to poznałem od razu jak tylko otwarłem stronkę i rzuciłem okiem... Angelina jak się patrzy.. tylko taka niedoszła.. niedorobiona i smutnawa... na przyszłość nie rzucaj się z motyką na słońce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 24 Luty 2004 Share Napisano 24 Luty 2004 z ujecia nie mozna duzo wywnioskowac :)... ale nie poznalem ze to alina hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 Gdybys nawet nie dal renderka, a powiedzial ze jestes poczatkujacym i modelujesz twarz... to na 87% obstawialbym ze robisz Angeline ;) Tak juz jest, wszyscy modeluja Angeline :] A co do samego rendera, to mogles lepiej ukryc \"bledy\"... cos jak dac to z mniejszej perspektywy (troszke dalej), ustawic bardziej klimatyczne (ciemniejsze) oswietlenie, glebokie cienie... mozna bardziej by skontrastowac caly render... ale to tylko takie luzne uwagi ;) Ogolnie jest fajnie i nie poddawaj sie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 pracka na pewno nie jest zla :) ale wiele wymaga jeszcze dopracowania....przy takim prawie \"makro\" ujeciu naprawde kazdy sczegol jest wazny a te niestety leza Przede wszystkim brwi i oczy sa nie do przyjecia Wprowadz w galkach jakies odblyski, odbicia dla dzisiejszych renderow to zaden problem a napewno wyjdzie ci to na + Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 Jak na Angeline do nowego super turbo wypasionego i nowatorskiego Tomb Raidera XXXVII to pasuje. [Do drugiego postu w tym temacie - Gotham, dwa słowa a u mnie jest ROTFL za kazdym razem jak to czytam :D] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi