Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Siedziałem nad tym, siedziałem i siedziałem. Trwało to długo, ale skończyłem i jestem z siebie dumny, bo to moja pierwsza w całości samodzielnie zrobiona flashowa stronka.

q3.jpg

q1.jpg

q2.jpg

q4.jpg

całość mozecie obadać TU.

Edytowane przez dismas

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ogólnie skoro pierwsza to spoko :) Napewno wiele się przy niej nauczyłeś co jest najważniejsze. Nie podoba mi się MENU jest mega zamulające. Strasznie długo się je przegląda a jak już je przeglądnąłem to musiałem jeszcze raz bo nie pamiętałem co gdzie się w nim znajdowało. MEGA pozytywnie dymy z papierosa i kominów. Pozdro

Napisano

menu faktycznie jest katastrofą, denerwujące jest jego przeglądanie, czekanie aż sie odsłoni napis. Może i pomysł ciekawy z tym 'pojawianiem' się pozycji menu po najechaniu, jednak moim zdaniem powinno się to odbywać raz tzn koleś najedzie, napis sie odkryje i tak już zostanie, żeby nie musieć w kółko sprawdzać gdzie co jest..

reszta bardzo w porządku jak na pierwszą strone :)

graficznie ciekawe

Napisano

strona flash a linki sie otwierają jak w zwykłym htmlu, przeładowanie i tyle, jesli flash jest uzyty tylko do dymu i tego menu to mija sie to z celem

jesli chodzi o grafike - gdyby to bylo poza www to bardzo ładne, w witrynie traci duzo, bolesna regula webdesignu

podoba mi sie kolorystyka

Napisano
  • Autor
strona flash a linki sie otwierają jak w zwykłym htmlu, przeładowanie i tyle, jesli flash jest uzyty tylko do dymu i tego menu to mija sie to z celem

Hmm. strona się przeładowuje tylko keidy wchodzi do galerii. Nie wiem, czy zczaiłeś oglądając stronę ale jest tam sporo rzeczy, których nie zrobiłbyś w htmlu. {Polecam Ci nowszą wersję flashplayera:D} Dlatego nie wiem, co rozumiesz przez otwieranie się w zwykłym htmlu. Poza tym nawet,jakby ta strona miała być całkiem statyczna, to dlaczego robienie jej we flashu mija się z celem, ziom?

Dzięx za komentarze. Już wcześniej słyszałem, ze męczy menu, ale tak zostanie:)

Napisano

Ciekawe, przyznam szczerze, że to co mi się w tym nie podoba to rozwiązanie zastosowane w menu dość wolno to działa poza tym myślę że powinieneś opcje wyboru dać widoczne. + za pomysł z dymem/mami choć w zasadzie nie wiadomo skąd on się wydobywa, mało jest to czytelne.

//Pozdr/.

Napisano

efekt ogólnie fajnie, co do menu to niech będzie jakkolwiek widoczne, ale jakos widoczne, moze byc pierwsze stadium tego co się zarysowuje z jakąś alphą ale musisz pokazać że jest tam coś bo teraz jest czarna plama, strona z klimatem, tylko dlaczego się przeładowuje strona przy galerii bo tego nie kumam ?