Łukasz Witkowski Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 (edytowane) Witam. Pierwszy post i pracki. Szeroko pojęta fotografia i najdalsze jej granice. Trochę prowizorka z racji braku studia i możliwości. : ) Wszystkie foty strzelone z aparatu dla ubogich: Sony H-9. Tytuł: Trafny wybór Opis: Czasem dokonujesz wyborów irracjonalnie. Tytuł: Aforyzmy Piekielne Opis: "Skazaniec nigdy nie dorasta do szubienicy." Stanisław Jerzy Lec Tytuł: Przygotowania Opis: Z defilady :) Tytuł: Kieliszek Opis: Pierwsze próby. Tytuł: TEMPO Opis: 1. prestissimo 2. allegro 3. adagio... http://img205.imageshack.us/my.php?image=tempoml9.jpg Tytuł: Panorama Edytowane 10 Sierpień 2010 przez Łukasz Witkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 dobre foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 fajnie kompozycyjnie bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 Pierwsza fototeczka która na prawdę mi się podoba :D Wrzucaj więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 12 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2008 (edytowane) Dziękuję za odpowiedzi :) Z racji zabaw ołówkiem dawno nie wziąłem cyfrówy w łapy ;) Wypadałoby odkurzyć skromną teczuszkę. Niestety to co podam poniżej nie nazwę progresem :) Przedstawiam tym razem zabawy maskami. Zapomniałem, że podstawą jest dobre zdjęcie i na photoshopku próbowałem uratować conieco. Koszmar. Tak więc mocne postanowienie poprawy i tylko poczekam na wenę. A więc miej cierpliwość na poniższe: Temat: Moje chore ego Opis: Tańczący z maskami. // Ciekawoska: nogi podmalowałem bo uciąłem w kadrze ;| Temat: Załamany Roman Opis: Roman dostał kosza i cały się trzęsie. // Nieumyte kieliszki na okropnym tle. Szkoda, bo eksperyment robiło się z bananem na buzi. ;) Temat: Ełk Opis: Panorama mazurskich metropolii. http://img512.imageshack.us/my.php?image=panorama2xo8.jpg Temat: Aforyzmy piekielne 2 Opis: "Śmierć jest taka sprawiedliwa! Nikogo nie pozostawi w samotności." Edytowane 12 Grudzień 2008 przez Łukasz Witkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 hehe fajne z jajem :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 jak dla mnie bomba, chyba jedyne udane foty na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 11 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2009 Bardzo skromnie dziś. Przepraszam za brak zaangażowania co do podłogi. Po cześci przez głupotę, a po części z braku studia ;) Mam nadzieję że się spodoba. Autoportret z jabłkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 10 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2010 Czas się przypomnieć. Dużo się nie zmieniło. Tylko przesiadka na 50d. :) Domowe studio czyli ściana i słońce wciąż na topie. Nie zabrakło również tego, co mi sprawia najwiekszą przyjemność, czyli aforyzmu :) "O losie człowieka decyduje człowiek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 10 Sierpień 2010 Share Napisano 10 Sierpień 2010 ciekawe masz te fotki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ranevan Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Bardzo pomysłowe te zdjęcia. Fajnie kombinujesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 5 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2011 Chyba nie ma sensu zmniejszać do 900 pikselaków także linkiem dziś poczęstuję. LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr_krecha Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 Chyba nie ma sensu zmniejszać do 900 pikselaków także linkiem dziś poczęstuję. LINK To jest jedno zdjęcie, czy posklejane? Podoba mi się, że jest czarno białe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 30 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2011 Oj dużo klejenia. Mam tylko 50mm. 6 zdjęć, a potem mordęga z perspektywą. Ogólnie pozdrawiam Wacoma. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 30 Styczeń 2011 Share Napisano 30 Styczeń 2011 Ze słoikiem miazga :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eth Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 Podobi mi się wybitnie koncepcyjność tych zdjęć : ) dawaj więcej : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi