Kamiś90 Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 Takie cuś sobie w blenderku dłubię. Po kilkudziesięciu nie udanych modelach samochodów, doszedłem do wniosku, że moje zdolności są zbyt małe, by zrobić jako-tako przypominający samochód model. Dlatego teraz próbuję z telefonami. Jest to wczesny etap prac, jednak czuję, że uda mi się ten model ukończyć. Krytyka mile widziana, pozdro PS: Sorry, że tak krzywo poustawiałem te modele, ale nie chciało mi się już myśleć, bo od samego rana przed kompem siedze
Tomala Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 Model wygląda bardzo dobrze ale renderki takie mdłe strasznie.
Kamiś90 Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Napisano 17 Wrzesień 2008 Tomala: Tak wiem, szczególnie ten środkowy - poprawię to przy następnym upie. Dzięki za komenta
Kamiś90 Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Napisano 17 Wrzesień 2008 Dzięki gregoras :) PS: Mogę wiedzieć, co na tym blogu jest takie świetne? Bo jak na razie całą moją twórczość (graficzną, jak i pisarską), uważam za porażkę :(
Georgas Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 Bo jak na razie całą moją twórczość (graficzną, jak i pisarską), uważam za porażkę :( przesadzasz!! jak wchodze na Twoj blog jak szukam inspiracji ;)
t0m3k Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 model wyglada bardzo dobrze, nakladaj materialy i renderuj :)
Rekomendowane odpowiedzi