Napisano 18 Wrzesień 200816 l Witam, przesyłam próby moich wypocin dopiero zaczynam więc czekam na jakieś podpowiedzi - cenne. Mental Ray'em zrobione wizki. Pozdrawiam
Napisano 18 Wrzesień 200816 l Jak na początek, jest dobrze. Tekstury, tiling drewna podłogi, oświetlenie do poprawki. Jak pozmieniać? Look'nij wizki np. na stronie evermotion lub tej i porównaj ze swoimi. Będziesz wiedział co zmienić. Edytowane 18 Wrzesień 200816 l przez adam_m
Napisano 18 Wrzesień 200816 l nie znam mentala... ale jak dla mnie zbyt kanciate łóżko, użyj turbosmoth'a :) powodzenia
Napisano 18 Wrzesień 200816 l zapoznaj się z poly modelingiem bo scena wygląda na skleconą z samych primitivów
Napisano 22 Wrzesień 200816 l Cześć, Słuchaj polecam hosting renderów --> http://imageshack.us/ Co do samych renderów to musisz popracować na materiałami i światłem. Mieszkanie samo jest ok, ale pomarańczowy w ogóle mi nie pasuje. Pozdrawiam
Napisano 22 Wrzesień 200816 l Trochę jeszcze pusto, gdzieniegdzie brak wygładzania no i przede wszystkim materiały.