jahred6 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Witam, przesyłam próby moich wypocin dopiero zaczynam więc czekam na jakieś podpowiedzi - cenne. Mental Ray'em zrobione wizki. Pozdrawiam
adam_m Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 (edited) Jak na początek, jest dobrze. Tekstury, tiling drewna podłogi, oświetlenie do poprawki. Jak pozmieniać? Look'nij wizki np. na stronie evermotion lub tej i porównaj ze swoimi. Będziesz wiedział co zmienić. Edited September 18, 2008 by adam_m
Abell Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 nie znam mentala... ale jak dla mnie zbyt kanciate łóżko, użyj turbosmoth'a :) powodzenia
Master Kiełbaster Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 zapoznaj się z poly modelingiem bo scena wygląda na skleconą z samych primitivów
!Ewert Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Cześć, Słuchaj polecam hosting renderów --> http://imageshack.us/ Co do samych renderów to musisz popracować na materiałami i światłem. Mieszkanie samo jest ok, ale pomarańczowy w ogóle mi nie pasuje. Pozdrawiam
La R Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Trochę jeszcze pusto, gdzieniegdzie brak wygładzania no i przede wszystkim materiały.
Recommended Posts